Yhteistyö Kauppakeskus Zeppelinin kanssa jatkuu

Kempeleen Kiri ja Kauppakeskus Zeppelin jatkavat hyvää yhteistyötä myös tänä vuonna.

- Me haluamme Kempeleen yhtenä keskuksena ja kempeleläisten olohuoneena näkyä yhdessä kempeleläisen menestyvän seuran kanssa sillä tavalla, että KeKi näkyisi meillä ja me KeKissä. Molemmat ovat kempeleläisille perinteisiä ja tärkeitä toimijoita ja siksi halutaan näkyä yhdessä, Kauppakeskus Zeppelinin kauppakeskuspäällikkö Veli-Pekka Mäkinen toteaa.

Kauppakeskus Zeppelinissä KeKi tulee näkymään muun muassa erilaisissa tapahtumissa, joihin Kirin pelaajat osallistuvat. Zeppelinissä tulee myös pyörimään KeKin pelimainokset.

- KeKin pelaajia tulee meille valittuihin tapahtumiin, esimerkiksi lasten tapahtumaan tai muihin perhetapahtumiin. Pesäpallokauden ulkopuolella, kun pelaajia ei vielä kentällä näe, pystyy samalla näkemään suosikkipelaajiaan, kun käy meillä asioimassa, Mäkinen kertoo.

Kauppakeskus Zeppelinin nimikkopelaajana tulee toimimaan Juuso Kalmakoski. Saattaa olla, että peliasuinen Juuso tulee hyvinkin tutuksi Zeppelinin asiakkaille tänä vuonna. Zeppelin tulee näkymään Koukkupaja Areenalla nimikkopelaajansa lisäksi kenttämainoksissa sekä KivenKovaKlubilla.

Kauppakeskus Zeppelinissä vieraili vuoden 2016 aikana yli 3,5 miljoonaa kävijää. Zeppelinin uusin yritys on 10.1. avattu parturi-kampaamo Aiga Matteustorin 2. kerroksessa. Kevään aikana ovensa Zeppelinissä avaa myös ainakin Oulun Makkarakauppa.

- Muitakin isompia ja pienempiä neuvotteluja on hyvästikin vaiheessa tällä hetkellä. Kauppakeskus pyrkii jatkuvasti uudistumaan, Mäkinen kertoo.