KeKi näytti kaapin paikan ensimmäisessä Halli-SM-pelissä

Kempeleen ja Raahen välinen Halli-SM-alkuturnauksen ottelu päättyi tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen Kempeleen voittoon 0-1. Takatilanteiden valossa ottelu oli tasaväkinen, mutta onnistuneet lyöntiratkaisut kotiutuksissa käänsivät pelin Kempeleen hyväksi.

Lue lisää

Hallipelit näyttävät suuntaviivoja kesää kohti

Ensi viikonloppuna Ouluhallissa pelataan Superpesiksen miesten ja naisten Halli-SM-alkuturnaukset miesten ja naisten osalta. Miesten osalta Pohjois-Suomen alkulohkossa mukana ovat Kempeleen Kirin lisäksi Pattijoen Urheilijat sekä Sotkamon Jymy. Naiset ratkaisevat finaalipaikan Kempeleen Kirin ja Jyväskylän Kirittärien kesken.

Lue lisää

El Sabor jatkaa #muntiimi’ssä

Kempeleen Kirin naisten superpesisjoukkue ja Ravintola El Sabor ovat sopineet yhteistyökumppanuuden tiivistämisestä tavoitteenaan syventää yhteistyötä entisestään sekä kuluvalla talvikaudella että tulevana kesänä.

Lue lisää

Lisää lyöntivoimaa joukkueeseen!

Kempeleen Kiri ja Nora Pulkkinen ovat solmineet 1+1-muotoisen pelaajasopimuksen. 19-vuotias Nora pelasi viime vuonna Kuopion Suomensarjajoukkueessa.

Nora liittyi vahvuuteen välittömästi, kun joukkue vietti viime viikonloppuna ensimmäistä leiriviikonloppuaan. ”Hyvällä fiiliksellä saavuin Kempeleeseen. Tunsin oloni erittäin tervetulleeksi, ja ensivaikutelma joukkueesta on hyvä. Joukkue on todella sitoutunut ja urheilullinen!” Päätös Kempeleeseen siirtymisestä syntyi pienten pohdiskelujen jälkeen. ”Olin kuullut, että Kempeleessä asiat hoidetaan hyvin. Kempele osoittautuikin lopulta parhaimmaksi vaihtoehdoksi.” Noran henkilökohtainen tavoite tulevalle kaudelle on selkeä: ”Haluan kehittää itseäni entisestään ja vakiinnuttaa paikkani Superin porukassa!”