Lisää lyöntivoimaa joukkueeseen!

Kempeleen Kiri ja Nora Pulkkinen ovat solmineet 1+1-muotoisen pelaajasopimuksen. 19-vuotias Nora pelasi viime vuonna Kuopion Suomensarjajoukkueessa.

Nora liittyi vahvuuteen välittömästi, kun joukkue vietti viime viikonloppuna ensimmäistä leiriviikonloppuaan. ”Hyvällä fiiliksellä saavuin Kempeleeseen. Tunsin oloni erittäin tervetulleeksi, ja ensivaikutelma joukkueesta on hyvä. Joukkue on todella sitoutunut ja urheilullinen!” Päätös Kempeleeseen siirtymisestä syntyi pienten pohdiskelujen jälkeen. ”Olin kuullut, että Kempeleessä asiat hoidetaan hyvin. Kempele osoittautuikin lopulta parhaimmaksi vaihtoehdoksi.” Noran henkilökohtainen tavoite tulevalle kaudelle on selkeä: ”Haluan kehittää itseäni entisestään ja vakiinnuttaa paikkani Superin porukassa!”

Oodi Osku Heikkiselle

Se oli aikaa kahdeksankymmentäluvun kun Heikkisen Osku tuli mukaan Kempeleen Kirin toimintaan. Vuosien ajan hän kuskasi linja-autolla etenkin juniorijoukkueitamme pelireissuille, eikä vain KeKissä, vaan myös Kempeleen Pallossa ja Kiekko-Ketuissa.

Lue lisää

Itä-Lännet startataan tänään - Valinnoissa runsaasti kempeleläisväriä

Viikonloppuna pelataan pesäpallon arvo-otteluita Joensuussa ja Kempeleen Kiri on noussut hyvin esille pesiksen arvo-otteluvalinnoissa! Kempeleläinen pesisosaaminen sai kunniaa niin pelaaja- kuin tuomarivalinnoissa. Kempeleen Kiriä nykyään edustavia pelaajia löytyy jokaisesta arvo-ottelusta lukuun ottamatta miesten Itä-Länsi ottelua. 

Lue lisää

Kempeleen Kiriltä laaja edustus Itä-Länsi otteluissa

Kempeleen Kiri on noussut hyvin esille pesiksen arvo-otteluiden alla. Kempeleläinen pesisosaaminen sai kunniaa niin pelaaja- kuin tuomarivalinnoissa. Kempeleen Kiriä nykyään edustavia pelaajia löytyy jokaisesta arvo-ottelusta lukuunottamatta miesten Itä-Länsi ottelua.

Lue lisää