Minttu Vettenranta lainalle muntiimiin!

Porin Pesäkarhujen lukkari Minttu Vettenranta siirtyy ottelukohtaisella lainasopimuksella Kempeleen Kirin joukkueeseen. Vettenranta tuuraa vammasta toipuvaa Elina Kärsämää, jotta hänelle voidaan taata toipumisrauha.

Lue lisää

Urheilulinja Kempeleen lukioon

Urheilulinja Kempeleen lukioon syksyllä

Kempeleen lukio ja kempeleläiset urheiluseurat ovat yhteistuumin rakentaneet kokonaisuuden, jossa Kempeleen lukiossa opiskeleville urheilijoille tarjotaan mahdollisuutta harjoitella ammattimaisesti opiskelun lomassa. Kempeleen Kirin pesäpallojaosto, Sarkkirannan Ajax sekä Kempeleen Lentopallo ovat ensimmäisessä vaiheessa ne seurat, jotka pystyvät tarjoamaan oman lajin harrastajilleen valmennuksen ja puitteet harjoittelulle.

Lue lisää

Kempeleen Kiri ja Hailuodon kunta yhteistyöhön

Kempeleen Kiri ja Hailuodon kunta aloittavat yhteistyön. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää lasten harrastusmahdollisuuksia Hailuodossa ja markkinoida kuntaa ottelutapahtumien avulla. Suunnitelmissa on esimerkiksi pesiskoulun, lajiesittelyjen ja pelaajavierailujen järjestäminen Hailuotoon. Sopimukseen kuuluvan kausikortin avulla järjestetään virkistystoimintaa Hailuodon kunnan henkilöstölle.

Lue lisää

KeKi näytti kaapin paikan ensimmäisessä Halli-SM-pelissä

Kempeleen ja Raahen välinen Halli-SM-alkuturnauksen ottelu päättyi tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen Kempeleen voittoon 0-1. Takatilanteiden valossa ottelu oli tasaväkinen, mutta onnistuneet lyöntiratkaisut kotiutuksissa käänsivät pelin Kempeleen hyväksi.

Lue lisää