Hozaa!

Kempeleen Kirin miesten joukkue palasi vauhdikkaasti takaisin Superpesikseen, kun se onnistui kaatamaan neljännen kerran tällä kaudella paikallispelivastustajansa Sotkamon Jymyn. Nousua juhlittiin lauantaina kauden huikean ennätysyleisön (2125) edessä. Juhlat jatkuivat ottelun jälkeen KeKiFestin merkeissä. Huipennus nähtiin illalla, kun joukkue nousi lavalle Roope Salmisen&Koirien keikan päätteeksi laulamaan. Jatkoilla Vihiluodon Torpalla Nastajengi-laulut raikuivat myöhään yöhön.

Lue lisää

Melekonen Pelekonen

Kempeleen Kirin miesten joukkue kesti paineet ja otti puhtaan kolmen pisteen voiton Puijon Pesiksestä lukemin 0-2 (1-3, 5-15). Voiton takuumiehinä toimivat lyöjäjokerit Matti Korhonen ja Marko Pelkonen.

Lue lisää

Kaksi pistettä mukaan Vähäkyröstä

Vähänkyrön Viesti on onnistunut pitämään kaikkia kolmea Ykköspesiksen kärkijoukkiota tiukilla ja niin se teki Kempeleen Kirillekin. Ensimmäisen jakson vei kotijoukkue, mutta toiselle jaksolle tuli sisuuntunut KeKi, joka vei myös supervuoroparin nimiinsä. 2-1 voitolla KeKi nousi nyt ykköspesiksen kärkipaikalle.

Lue lisää

Taikuri taikoi KeKin sillasta voittoon

Jos joku on ehtinyt ajattelemaan, että Kempeleen Kiri vain marssii Superpesikseen ensi kaudeksi, niin tämänpäiväisen ottelun jälkeen itkevän manageri Sami Salorannan nähtyään voi tällaiset harhaluulot unohtaa. Erittäin vaihderikkaan ottelun jälkeen KeKi vei kärkikamppailun voiton Siilinjärven Pesistä vastaan lukemin 2-1 (2-4, 8-5, 1-0). Kaiken lisäksi Koukkupaja Areenalla nähtiin kesän ylivoimaisesti suurin yleisömäärä, peräti 1523 katsojaa!

Lue lisää