Välieräsarja jatkuu

Tampereen Manse PP:n ja Kempeleen Kirin välinen välieräsarja on edennyt neljänteen peliin. Molemmat joukkueet ovat voittaneet vastustajansa kotikentällään. Tampere on napannut kaksi voittoa ja Kempele yhden. Kolmella voitolla varmistaa loppuottelupaikan.

Lue lisää

Miesten kausi päättyi hirvittävään pettymykseen

Kempeleen Kirin miesten ensimmäinen taival Superpesiksessä päättyi kahden kauden jälkeen. Uusintaottelu Kankaanpään Mailaa vastaan eteni toiseen kotiutuslyöntikisaan, jossa Kankaanpään Jukka Lankinen löi KaMan voittojuoksun. Ottelu päättyi Kankaanpäälle 1-2k (3-2, 3-9, 0-0, 2-3) ja näin ollen Kankaanpää eteni karsintoihin Siilinjärven Pesistä vastaan. Kempeleessä pelataan ensi kaudella Ykköspesistä.

Lue lisää

Juhani Ojala löi tärkeän pisteen

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue onnistui Juhani Ojalan johdolla ottamaan tärkeän pisteen Imatran Pallo-Veikoilta runkosarjan viimeisessä pelissään. Imatra vei lopulta ottelun supervuoron jälkeen 2-1 (2-3, 4-1, 3-1). KeKin saama piste tarkoittaa sitä, että edessä on vähintään uusintaottelu suorasta putoamisesta, jos Kankaanpään Maila voittaa Oulun Lippo Pesiksen puhtaasti 0-2 torstaina Raksilassa pelattavassa ottelussa. Jos näin ei käy, on KeKillä edessään karsinnat Ykköspesisjoukkuetta vastaan.

Lue lisää

Lähellä, mutta silti niin kaukana

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue ei onnistunut ottamaan pisteitä Hyvinkään Tahkolta vaikka mahdollisuudet siihen olivat olemassa. Ensimmäinen jakso tasattiin Koukkupaja Areenalla 4-4 ja toisella jaksolla Tahko nousi viimeisessä vuoroparissa jaksovoittoon 1-2 ja vei mennessään kaksi sarjapistettä.

Lue lisää

KaMa nappasi kaksi pistettä

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue ei onnistunut katkaisemaan tappioputkeaan sarjajumbo Kankaanpään Mailan vieraana. Ensimmäisellä jaksolla joukkueet taistelivat tasapäisesti, mutta toisella jaksolla KaMa oli selkeästi parempi ja vei ottelun 1-0 (2-2, 5-2).

Lue lisää