Tärkeä taisteluvoitto!

”Ei rakkaampaa, ei kauniimpaa, löydy joukkuetta päältä tämän maan. Se tunnetaan, sinisestään, Nastajengi syntymästä kuolemaan!” raikui Kitron stadionilla, kun KeKin kannattajien rumpuryhmä pisti parastaan. Kotijoukkue Ankkureilla tai vierasjoukkue KeKillä ei ollut helppo peli tänään, mutta lopulta KeKi onnistui kuitenkin vetämään pitemmän korren ja nousemaan tasoihin toisen jakson päätteeksi. Kotiintuomisena oli kaksi pistettä ja tappioputken päätteeksi tärkeä, tärkeä voitto lukemin 0-1 (1-2, 3-3).

Lue lisää

Vainionpää löi pisteet JymyJusseille

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue taisteli toisen jakson voitosta viimeiseen vuoropariin saakka Seinäjoen JymyJussien kanssa. Jukka-Pekka Vainionpään läpilyönneillä JymyJussit poistui kuitenkin Koukkupaja Areenalta täyden pistepotin kanssa lukemin 0-2 (1-4, 4-6).

Lue lisää

Kossu vei kaksijakoisen ottelun

Kempeleen Kiri ja Koskenkorvan Urheilijat pelasivat varsin kaksijakoisen ottelun sateisella ja viileällä Koukkupaja Areenalla. KeKi oli ohjaksissa ensimmäisen jakson ja vei sen lukemin 4-2. Koskenkorva paransi sisäpeliään toiselle jaksolle ja vei sen nimiinsä lukemin 0-4. Supervuoron voitti Koskenkorva harmillisella pallon sirvahduksella 0-1.

Lue lisää

Jymy kokemuksella voittoon

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue taisteli pisteestä ensimmäisen jakson ajan Sotkamon Jymyn kanssa yli 2000-päisen yleisön edessä Koukkupaja Areenalla. Toni Kohosen tasoitus ensimmäisen jakson päätteeksi aukaisi kuitenkin Jymyn lyöntipelin toiselle jaksolle. Jymy lähti kotimatkalle kaksi pistettä taskussaan, kun ottelu päättyi lopulta 0-1 (2-2, 2-10).

Lue lisää