KeKi ahdisti Sotkamoa - ei riittänyt voittoon asti

KeKin peli petraantui edellisestä Sotkamossa keskiviikkona pelatusta ottelusta. Pelissä oli yritystä ja hienoja suorituksia, mikä ilahdutti kesän ennätysyleisöä 1732 katsojaa. Vaikka KeKi pystyi ahdistimaan Jymyä, eivät pelitaidot riittäneet Jymyn kukistamiseen. Ottelu päättyi vieraille 0-2 (2-4, 2-6). KeKin jokerit vastasivat juoksuista. Ossi Meriläinen löi kolme ja Matti Korhonen yhden. Sotkamon kärki pelasi vakuuttavaa peliä ja hoiti homman kotiin.

Lue lisää

Nolla pistettä tuplapelireissulta

KeKin miesten Superpesisjoukkueen toinen vierailu Sotkamoon oli huomattavasti nihkeämpi kuin ensimmäinen. Ukkoskuuro kasteli kentän ottelun alussa ja pelikin oli sen mukaista. Ottelun kolmostilanteet menivät 12-11 kotijoukkueelle, joka onnistui kotiutuksissa kahdeksan kertaa, kun taas Kempele onnistui vain kerran. Sotkamo vei ottelun 2-0 (4-1, 4-0).

Lue lisää

Joensuu ei antanut armoa

KeKin miesten ja Joensuun Mailan superpesisjoukkueiden toinen kohtaaminen oli yhtä selkeä kuin ensimmäinenkin. KeKin etsikkoaika oli ensimmäisellä jaksolla, mutta sitä ei pystytty tällä kertaa käyttämään hyväksi edes yhden pisteen edestä. Joensuu vei selvästi hallinnassaan olleen ottelun 2-0 (6-3, 8-2).

Lue lisää

Jälleen yksi piste taskuun

Ei kahta ilman kolmatta. Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue nappasi jälleen yhden pisteen yläpuolella sarjataulukossa olevalta vastustajaltaan. KeKi hallitsi ottelua Seinäjoen JymyJusseja vastaan ensimmäisellä jaksolla, mutta toisella jaksolla roolit kääntyivät. Seinäjoki jyräsi KeKin supervuorossa ja vei ottelun nimiinsä 1-2 (9-1, 3-7, 0-4).

Lue lisää