Skip to main content

Kempeleen Kirin juniorit ja pesäpallojaosto

Kempeleen Kirissä koko pesäpallotoiminta toimii saman seuran alla ja sitä ohjaa pesäpallojaosto. Jaostolla on kaksi päätoimista valmennuspäällikköä: Jarkko Kokko ja Tanja Kimpimäki. Kullakin joukkueella on lisäksi omat taustajoukkonsa jotta pelaajat ja valmentajat voivat mahdollisimman paljon keskittyä vain harjoitteluun ja pelaamiseen. Edustusjoukkueiden ja jaoston yhteystiedot löydät tästäjuniorijoukkueiden yhteystiedot täältä.

Junioreiden tuoreimmat julkaisut

Kunnariketun pesisliikkariin voi ilmoittautua!

Kunnariketun pesisliikkariin voi ilmoittautua!

Tulevana kesänä Kempeleessä järjestetään Kunnariketun pesisliikkari, joka on tarkoitettu 3–6-vuotiaille lapsille. Kunnariketun pesisliikkarissa kannustetaan lapsia monipuoliseen liikuntaan sekä harjoitellaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Kunnariketun pesisliikkari järjestetään sunnuntaisin 2.6 alkaen Linnakankaan kentällä klo 16-17 (poislukien 16.6, tilalla ma 17.6)
Kunnariketun pesisliikkari maksaa 55€ , Pohjolan OP:n omistaja-asiakkaille 50€D-tytöt 2024

D-tytöt 2024

D-tyttöjen talviharjoituskausi starttasi lokakuussa pienellä porukalla. Pikkuhiljaa joukkueeseen on saatu lisää tyttöjä ja tällä hetkellä joukkueessa harjoitteleekin kolmetoista vuosina 2010-2011 syntynyttä tyttöä. Osa on harrastanut pesäpalloa jo useamman vuoden ja osa on tullut mukaan viime tai tälle kaudelle.


C-tytöt kaudella 2023-24

C-tytöt kaudella 2023-24

C-tyttöjen harjoitusringissä on 15 pelaajaa, jotka harjoittelevat lajitaitojen lisäksi fysiikkaa ja juoksua kolmesta neljään kertaa viikossa. Kesällä pelaamme C-SM -leirikarsintasarjaa, C-aluesarjaa ja tyttöjen ykköspesistä yhdessä Bt/NSS -joukkueen kanssa.

Valmennus:

Tanja Kimpimäki (044 2572 787), Jarkko Kokko ja Miika Pekkala

Joukkueenjohtaja Eemeli Vedenoja (040 5542 611), rahastonhoitaja Matti Luoto