Kempeleen Kirin juniorit ja pesäpallojaosto

Kempeleen Kirissä koko pesäpallotoiminta toimii saman seuran alla ja sitä ohjaa pesäpallojaosto. Jaostolla on kaksi päätoimista valmennuspäällikköä: Jarkko Kokko ja Mika Takalahti. Kullakin joukkueella on lisäksi omat taustajoukkonsa jotta pelaajat ja valmentajat voivat mahdollisimman paljon keskittyä vain harjoitteluun ja pelaamiseen. Edustusjoukkueiden ja jaoston yhteystiedot löydät tästäjuniorijoukkueiden yhteystiedot täältä.

Junioreiden tuoreimmat julkaisut

Kempeleen Kirin pesisliikkari 2022-2023

Kempeleen Kirin pesisliikkari 2022-2023

Pesisliikkarissa pidetään hauskaa leikkien, hippojen ja pienpelien avulla. Harjoittelemme myös pesistaitoja, kuten heittämistä, kiinniottamista ja lyömistä. Mahdollisen liikuntaharrastuksen aloittaminen tulevaisuudessa helpottuu. Ohjaajina toimivat Mika Takalahti ja Jyri Kyllönen, joilla molemmilla on pitkä pesistausta sekä lasten ohjaajakokemusta ja koulutusta.

Pesisliikkari on tarkoitettu vuonna 2016-2017 –syntyneille tytöille ja pojille. Aiempaa kokemusta pesäpallosta ei tarvita. Ohjaajilta löytyy monipuolisia liikuntavälineitä ja kaikki lajivarusteet.


G-juniorit kaudella 2021-22

KeKin G-junioreissa harjoittelee parhaillaan 19 pelaajaa. Talvella treenattiin pienemmällä joukolla kerran viikossa ja saatiin pari harjoitusottelua pelattua Oulun Lippoa vastaan. Keväällä saimme joukkueeseen mukaan uusia innokkaita pelaajia useamman. Ja edelleen kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan iloiseen joukkoomme pitkin kautta.Toukokuusta alkaen olemme treenanneet maanantaisin Junnukentällä ja torstaisin Ylikylän koulun kentällä. Kesällä G- junnut pelaa pohjois-Suomen aluesarjaa. Se järjestetään turnausmuotoisena

TURNAUKSET:

Kempeleessä 28.5.2022

Sotkamossa 19.6.2022

Iissä 24.7.2022

Oulussa 30.7.2022

Oulussa 13.8.2022

Pattijoella 21.8.2088