Skip to main content

Kempeleen Kirin juniorit ja pesäpallojaosto

Kempeleen Kirissä koko pesäpallotoiminta toimii saman seuran alla ja sitä ohjaa pesäpallojaosto. Jaostolla on kaksi päätoimista valmennuspäällikköä: Jarkko Kokko ja Tanja Kimpimäki. Kullakin joukkueella on lisäksi omat taustajoukkonsa jotta pelaajat ja valmentajat voivat mahdollisimman paljon keskittyä vain harjoitteluun ja pelaamiseen. Edustusjoukkueiden ja jaoston yhteystiedot löydät tästäjuniorijoukkueiden yhteystiedot täältä.

Junioreiden tuoreimmat julkaisut

BT/NSS kaudella 2024

BT/NSS kaudella 2024

Kauden 2024 harjoitusrinkiin kuuluu 18 pelaajaa. Harjoituksia on neljä-viisi kertaa viikossa. Kesällä 2024 pelataan tyttöjen superpesistä ja naisten suomensarjaa. Lisäksi pelataan tyttöjen ykköspesistä yhdessä C-tyttöjen kanssa.

Valmennus:

Jarkko Kokko

p.040 7368 370

Hannu Ojala

p.050 4855 574

Joukkueenjohtaja:

Anne Kuopusjärvi

p. 050 5362 642

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rahastonhoitaja:

Satu Reinikka


Tässä noheva porukka D-poikia 💪🏻

Tässä noheva porukka D-poikia 💪🏻

Tiimiä luotsaa Jarkko Sillanpää, Samu Andelin ja Heidi Ylitolonen. Joukkueen valmentajatiimissä löytyy reilusti kokemusta sekä pelaamisesta että valmentamisesta. Joukkueessa on 21 pelaajaa, uudet pelaajat ovat joukkueeseen lämpimästi tervetulleita!


KeKi:n C-poikien harjoituskausi täydessä käynnissä

KeKi:n C-poikien harjoituskausi täydessä käynnissä

C-pojat ovat harjoitelleet intensiivisesti jo lokakuulta lähtien. Tänään vuorossa oli kauden ensimmäiset "kolmenkympin" juoksutestit ja pojat otti aiheesta kaiken ilon irti. Harjoitukset ovat menneet suunnitelmien mukaan ja harjoittelu on ollut määrätietoista sekä kovaa. Tässä ryhmässä ei myöskään unohdeta hyvää joukkuehenkeä ja hauskan pitoa sopivan hetken tullessa. Kuvassa päävalmentaja Erno Hautamäki vetää alkulämmittelyä illan ensimmäiselle ryhmälle. Illan päälle saatiin kovia aikoja; ei pysyisi vanhemmat enää poikien perässä ;)


Kempeleen Kirin G-juniorit kaudella 2023-2024 (2017-2016 -syntyneet)

Kempeleen Kirin G-juniorit kaudella 2023-2024 (2017-2016 -syntyneet)

Muodostamme G-junnuihin kaksi harjoitusryhmää, jotka harjoittelevat Kempeleen koulujen liikuntasaleissa kerran viikossa. Valmentajina toimivat kokeneet aikuiset valmentajat, joilla on laji taustaa.

G-juniorit harjoittelevat talvella kerran viikossa (kahdella ryhmällä vuoroviikoin). Harjoitusryhmät muodostetaan ilmoittautuneista syksyllä. Harjoitukset alkavat syyskuun alussa.