superlauantai

Miesten Superpesisjoukkue esittäytyy Zeppelinissä

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue esittäytyy Kauppakeskus Zeppelinin PerheZäpinät-tapahtumassa lauantaina 22.4. Joukkue nousee kauppakeskuksen keskusaukion lavalle klo 11 haastateltavaksi. Haastattelujen jälkeen joukkue on tavattavissa Zeppelinissä klo 12:een saakka. Koko PerheZäpinät-tapahtuman ajan klo 11-16 Zeppelinissä on myös pesiskouluvetäjiä esittelemässä pesiskoulutoimintaa sekä myymässä fanituotteita.

Lue lisää

Hätälä ja KeKi - haasteita ja visioita

- Niin, mikähän vuosi se sitten oli, miettii Hätälä Oy:n toimitusjohtaja Riku Isohätälä.

No, 80-lukua elettiin, sen alkupuolta, olisiko ollut 1983 kun ensimmäinen sopimus Risto Isohätälän kanssa tehtiin, muistelee tuolloin KeKin puolelta paikalla ollut Reijo Mällinen, nykyään aktiivinen pesistalkoilija ja pitkän linjan kekiläinen. Katselemme Hätälän vanhoja valokuvia menneiltä ajoilta, samoin kuin KeKin vanhoja verkkareita ja peliasuja.

Lue lisää

Syöttölautanen löytyy nyt Ramin Grilliltä

KeKin edustusjoukkueiden pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Ramin Grillin ruokalistalle on juuri ilmestynyt uutuusannos: Syöttölautanen. Syöttölautanen juontaa juurensa yhteistyöhön Kekin kanssa ja Ramin Grilli tulee näkymään myös Koukkupaja Areenalla syöttölautaseen tulevassa mainoksessa.

Lue lisää

Yhteistyö Fysiofeelin kanssa jatkuu monipuolisena

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue ja Kauppakeskus Zeppelinissä toimiva Fysiofeel ovat tehneet yhteistyötä Fysiofeelin perustamisesta lähtien. Yhteistyö on varsin monimuotoista. Yksilöterapioiden lisäksi Fysiofeelin fysioterapeutit ovat pitäneet miehille muun muassa telinevoimistelutunteja, kehonhallintatreenejä ja pilatestunteja.

Lue lisää

Lopputurnaus häämöttää

Kempeleen Kiri selvitti tiensä miesten halli-SM-lopputurnaukseen, joka pelataan tulevana viikonloppuna Seinäjoki Areenassa. KeKin pelinjohtaja, Jarkko Kokko, uumoili alkulohkon otteluista tiukkoja, eivätkä lopputulokset poikenneet Kokon ennakoinnista. Lopputurnaukseen matkaa myös A-lohkossa ainoana joukkueena Kempeleen kaatanut naapuriseura, Lippo Pesis.

Lue lisää