Hyvä tietää miesten kotipeleistä

Kempeleen Kirin miesten kotipeleihin liput voi hankkia ennakkoon kahdella tavalla. Kempeleen Kyläkaupassa on ennakkolipun myynti ja lipun hinta on kaksi euroa edullisempi kuin lipunmyynnistä. Lisäksi netistä lipun voi ostaa peliä edeltävään päivään saakka normaalihintaan osoitteesta www.nastajengi.fi.

Lue lisää

Vappupäivän harjoituspeli peruttu

KeKin miesten ja Pattijoen Urheilijoiden Superpesisjoukkueiden välinen harjoituspeli vappupäivänä 1.5. on valitettavasti peruttu kylmän ja sateisen sääennusteen vuoksi.

Go On Team Oulu ja KeKi – Yhteistyö vie eteenpäin

Valtakunnalliseen henkilöstöpalveluja tarjoavaan Go On -ketjuun kuuluva Go On Team Oulu aloittaa yhteistyön Kempeleen Kirin kanssa. Go On Team Oulu haluaa vahvistaa verkostojaan ja brändiään samoilla arvoilla toimivan Kempeleen Kirin kautta. Yrityksen tavoitteena on myös helpottaa pesäpallopiireissä toimivien työnantajien ja työntekijöiden kohtaamista.

Lue lisää

Joukkue esittäytyy Zeppelinissä

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue esittäytyy Kauppakeskus Zeppelinin Hintamyrsky-tapahtumassa perjantaina. Joukkue nousee keskusaukion lavalle klo 18.30. Lisäksi sunnuntaina Hintamyrskyn Hyväntekeväisyyshuutokaupassa klo 13 on kaupan yksi miesten joukkueen kausikortti kaudelle 2019. Hyväntekeväisyyshuutokaupan meklarina toimii Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja huutokaupan tuotto ohjataan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kempeleen yhdistykselle.

KeKille paksu nippu pitkiä jatkosopimuksia

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue on solminut jatkosopimukset seitsemän runkopelaajan ja pelinjohtajan kanssa peräti kauteen 2021 saakka. Manageri Sami Salorannan mukaan näin haluttiin varmistaa, että nousujohteinen kehitys jatkuu Kempeleessä.


Lue lisää