Ranta ja Roppola KeKin pelinjohtoon

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkueen pelinjohto vaihtuu. Pelinjohtoon palaavat kolme edelliskautta joukkuetta luotsanneet Juha-Matti ”Jusku” Ranta ja Ari Roppola. Lisäksi katsomovalmentajana toimii pitkän linjan kekiläinen Jarkko Hyry, joka ei loukkaantumisen vuoksi pysty tällä hetkellä pelaamaan.

Pelinjohdosta sivuun väistyvät Jarkko Kokko ja Mika Takalahti jatkavat Kempeleen Kirissä valmennuspäälliköinä sekä myös miesten joukkueen taustaorganisaatiossa.

Lue lisää

Heikille kahden vuoden jatkosopimus

Heikki Savikosken kahden vuoden mittainen jatkosopimus Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkueen kanssa julkistettiin Superlauantaina miesten ottelun alussa. Superpesiksen Vuoden tulokkaaksi kaudella 2016 valittu Heikki päätyi jatkosopimukseen KeKin kanssa, koska hän haluaa olla mukana viemässä KeKiä mitalipeleihin lähivuosina. 

Lue lisää

Määttä liikkui yli 11 km pelitapahtumassa

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkueen pelaajia seurataan tällä kaudella yhteistyökumppani Polarin Team Pro -pelaajaseurantajärjestelmällä. Team Pro yhdistää puettavan teknologian ja GPS- ja liikeseurannan syketietoihin. Koukkupaja Areenalla tänään pelatussa ottelussa Vimpelin Vetoa vastaan erityishuomio kiinnittyi Onni Määttään. Järjestimme Facebookissa ja Instagramissa kilpailun siitä kuka arvaa lähimmäksi Onni Määtän liikkuman matkan yhden ottelutapahtuman aikana. Arvauksia tuli reilusta kilometristä aina 12,5 kilometriin saakka. 

Lue lisää

Suomen Ensiturva - turvaa myös Nastajengille

Suomen Ensiturva on perustettu 10 vuotta sitten. Autotallista alkoi tämäkin, nykyään muun muassa työturvallisuustuotteita ja -palveluita myyvä monialayritys. Ensiapukoulutukset ovat yksi yrityksen tärkeimmistä palveluista. Asiakkaat koostuvat enimmäkseen yrityksistä ja yhteisöistä. Yrityksen pääpaikka on Kempeleessä Ollilantiellä ja toimintaa on kattavasti ympäri Suomen. Yritys työllistää kymmenisen henkeä ja henkilöstö on kasvamaan päin.

Lue lisää

Ouluntullin Neste K - Nastajengiä

Ouluntullin Neste K -asema, Kempele. On lounasaika eli ruokailijoita tulee ja menee. Useimmat ovat haalariasuisia miehiä, joten ruoan täytyy olla hyvää, nämä kaverit eivät huonosta maksa. Eletään huhtikuun loppua, keli on keväisen harmaa ja räntää rätkii eli pesiskausi on ihan ovella.

Lue lisää