Etsimme kumppanuusien rakentajaa

Tekijä saa paikan!

Olemme vankan pohjan päälle rakentuva urheiluseura. Kempeleen Kirin pesäpallo liikuttaa viikoittain satoja lapsia, miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat pääsarjassa Superpesiksessä ja taloutemme on vakaalla pohjalla.

Tilanteemme on tänä päivänä hyvä, mutta haluamme tavoitella korkeammalle. Tämän takia etsimme nyt miesten Superpesisjoukkueen taustaryhmän ytimeen uutta tekijää rakentamaan ja kehittämään yhteistyökumppanuuksia sekä nykyisten että uusien kumppaneiden kanssa. Kuten tiedät, yhteistyökumppanuudet ovat kaikki kaikessa ja tähän asti olemme rakentaneet näitä suhteita talkoovoimin. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja olemme valmiita vankistamaan tiimiämme palkollisella.

Lue lisää

Saneerauspalvelu L&S Nastajengin pääyhteistyökumppaniksi

On perjantai-ilta Kempeleen palloiluhallilla. Tällä pajalla tehdään tulevaisuuden palloilijoita, niin pesä- kuin jalkapalloilijoita, sulassa sovussa. Treeni alkaa lämmittelyllä eli pikkujumppaa, johon on yhdistetty näpyjen ja muiden pienten lyöntiä. Treeni pyörii ja samalla odotellaan, että päästään isommalle viheriölle.

Lue lisää

Suuremman vastuun perässä KeKiin

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkueen uudet pelaajat Antti Kiiskinen ja Jussi Korhonen aloittivat tammikuussa varusmiespalveluksensa Kajaanissa. Palvelus päättyy kesäkuun puolivälissä, mutta näillä näkymin miehet pääsevät hyvin heti Superpesiskauden alusta peleihin mukaan.

Lue lisää

Matkalaukusta kivijalkakauppaan - Dream Hair Nastajengin kumppaniksi

Australia ja Nivala, mitä yhteistä?

Aikoinaan, niin Kempeleen kuin Oulunkin rautatieasemilta saattoi tavata herrasmiehiä matkalaukkuineen. Tirehtöörien matkalaukuista myytiin kengännauhaa, kampaa, neulaa ja lankaa ynnä muuta matkustavaiselle tarpeellista tavaraa. Matkalaukku oli se kumppani, jonka kanssa myös kempeleläisen Dream Hairin perustaja, yrittäjä Carren Hahto aloitteli yrittäjän taipaletta.

Lue lisää