Tervetuloa Autofix1.com Areenalle

Kempeleen Kiri ja Autofix1.com ovat solmineet 4-vuotisen sopimuksen areenan nimen käytöstä. Areenan virallinen nimi on nyt Autofix1.com Areena.

Autofix1.com tarjoaa monipuoliset, laadukkaat ja ammattitaitoiset palvelut autoilijan tarpeisiin. Monipuolisuus on suurin valtti, sillä hoitaahan Autofix1.com mm. tuulilasin vaihdot ja korjaukset, vauriokorjaukset jokaisen vakuutusyhtiön valtuuttamana, sekä auton huoltopalvelut- ja fixaukset. Asiakas saa kaikki palvelut saman katon alta.

- Meidän ei tarvinnut miettiä nimisponsoriksi lähtemistä pitkään, kun manageri Saloranta otti asian esille. Pitkäaikainen ja hyvin toiminut yhteistyö Kekin kanssa takasi sen, että halusimme edelleen olla mukana kehittämässä Kempeleen Kirin toimintaa. Yhteistyö on ollut saumatonta arvosanalla 6/5, ja pidän Kekin organisaation tavasta hoitaa asiat niin kuin ne on sovittu. Suurin tekijä sopimuksen syntyyn oli ehdottomasti Samin intohimo Kekiä ja pesäpalloa kohtaan, mikä innostaa myös itseäni. Silloin kun ihmiset antavat kaikkensa ja tekevät parhaansa, niin se myös inspiroi ympäristöä. Tämä näkyy ulospäin tällä hetkellä kaikessa Kekin toiminnassa.

Sopimuksen hyöty on varmasti molemminpuolinen. Iso kiitos siitä kuuluu Kekin kannattajille ja alueen asukkaille, jotka käyttävät Autofix1.comin tarjoamia palveluita. Yhteistyön tärkein asia on urheilullinen puoli ja rakkaus kansallispeliämme kohtaan, kertoo Toivo Säily.

- Areenasopimus antaa toiminnallemme hyvän tukijalan. Sopimuksen pituus takaa sen, ettei areenan nimen kanssa tarvitse tempoilla vuosittain. Topista ja Autofix1.comista on tullut miesten edustukselle erittäin tärkeä kumppani laajemminkin. Teemme yhteistyötä syvällisistä lähtökohdista, johon areenasopimuksen tiimoilta kuuluu myös Autofix1.comin somekanavien markkinointimateriaalin tuottaminen. Tämä on Kempeleen Kirin uusi aluevaltaus, jota alamme jossain vaiheessa tarjoamaan myös muille kumppaneillemme. Kannattaakin ottaa Autofix1.comin somekanavat seurantaan ja käydä katsomassa kuinka hienoa jälkeä Autofix1.com saa aikaan, kertoo manageri Sami Saloranta.