Suvic jatkaa Kempeleen Kirin junioritoiminnan ja edustusurheilun kumppanina

Energiarakentamiseen erikoistunut rakennusliike Suvic jatkaa Kempeleen Kirin edustusurheilun sekä pesäpallojunioreiden kumppanina myös kaudella 2022. Suvic tulee näkymään viime vuoden malliin pienten KeKi -junioreiden kypärissä. Vaikka pienet pelureiden alut ei välttämättä ihan tarkalleen vielä tiedä mitä Suvic yrityksenä tekee, niin Suvicin nimen tietää jokainen pesisjunnu. Pienille mestareille on iso asia saada kantaa kypärässä oikean yhteistyökumppanin logoa.

”Suvic on mukana kumppanina sekä meidän edustusurheilussa että junioritoiminnassa. Urheiluseuralle on kullanarvoista, että on yrityksiä kuten Suvic, joissa arvostetaan urheilua sen monessa muodossa ja halutaan olla olla siinä myös mukana. Meidän toiminnan keskeisiä kivijalkoja on junioritoiminta sekä huippu-urheilu. Nämä molemmat osa-alueet ovat suoraan riippuvaisia toisistaan. Vankka junioritoiminta on elinehto meidän edustusjoukkueille ja vastaavasti meidän huippu-urheilijat ovat tärkeitä esikuvia lapsille ja osaltaan houkuttelevat lapsia liikunnan pariin”, toteaa Kempeleen Kirin pesäpallojaoston puheenjohtaja Juha-Matti Ranta.


Meille on tärkeää tukea urheilussa junioritoimintaa edustusjoukkueen ohella. Junioritoiminnan kautta moni lapsi saa hyviä taitoja ja kokemuksia jo pienestä pitäen. Kevätauringon paistaessa odotamme innolla tulevaa kautta ja toivotamme Kirin junioreille ja edustusjoukkueelle menestystä tulevalle kaudelle”, kertoo Suvic Oy:n Toimitusjohtaja Ville Vesanen.