Oulun Takkamestarit ja Kempeleen Kirin miesten superpesisjoukkue yhteistyöhön

Oulun Takkamestarit ja Kempeleen Kirin miesten superpesisjoukkue ovat aloittaneet yhteistyön.
”Kempeleen Kirissä on tehty pitkäjänteistä työtä ja toiminta pohjaa terveille arvoille. Tavoitellaan urheilullista menestystä, mutta se rakennetaan juniorityön ja vakaan talouden päälle. Tällaisessa toiminnassa on yrittäjähenkisten ihmisten mukava olla mukana,” Jan Turunen Oulun Takkamestareista kommentoi.

Takkamestarit Oulu on vuonna 2010 perustettu yritys, joka on erikoistunut kiertoilmatakkojen ja varaavien tulisijojen myyntiin ja asennukseen. Toimintaan kuuluu tulisijojen myynti sekä asennus ja yrityksen kautta saa myös suunnittelupalvelun. Tarjonnasta löytyy nykyaikaiset, tyylikkäät ja modernit tulisijat niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoon.
”Suuret kokolasiset hissiluukut tuovat valoa ja tunnelmaa. Anna tulen näkyä. Kiertoilmatakat saat haluamallasi pinnalla, esimerkiksi antiikkilaastilla hierrettynä, tasaisella maalatulla pinnalla tai laattapinnalla. Sinä päätät millaisen haluat, suunnittelijamme voi tarvittaessa auttaa. Kokonaispalvelumme perustuu asiakaspalvelun ammattitaitoiseen osaamiseen ja korkealaatuisiin tuotteisiin sekä taitavaan asennuspalveluun,” Turunen kertoo.

Miesten superpesisjoukkueen pelinjohtaja Juha-Matti Ranta komppaa hymyssä suin Turusen kertomaa. ”Oulun Takkamestarit asensivat minulle hissiluukullisen kiertoilmatakan reilut pari vuotta sitten ja voin kyllä sanoa, että varsinkin viime päivien pakkasilla takka on ollut varsinainen talon sydän. 3-lasisen luukun ansiosta tuli näkyy hienosti ja takka puhaltaa lämpöä koko taloon. Pitää myös mainita, että ei Takkamestarit turhaan kehu asennuspalveluaan osaavaksi. Uusi takka valmistui päivässä ja piipustakin tuli meidän (Heidin) toiveiden mukaisesti kirkuvan punainen.”

Klikkaa lisätietoa Oulun Takkamestareista