Kempeleen Kiri miesten Superpesiksessä 2020

Kuten Pesäpalloliitto eilen tiedotti, miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta ja mukana ovat kaikki 14 joukkuetta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa ja mukana kisassa on myös Kempeleen Kiri.

Koronapandemia on aiheuttanut ja aiheuttaa merkittäviä haasteita superpesisseuroille, niin myös Kempeleen Kirille. Hallituksen tämänhetkisen linjauksen mukaisesti suurten, yli 500 hengen yleisötilaisuuksien järjestäminen on kielletty 31.7.2020 asti. Tämän myötä KeKissä pohditaan ratkaisuja, miten saada ottelutapahtumista kannattavia, jotta tulonmenetyksiä saataisiin kompensoitua.

KeKin kauden 2020 superpesismiehistö on sitoutunut merkittävään ja kaikkia tasavertaisesti koskettavaan palkkioiden leikkaukseen. Tämä on välttämätön toimenpide varmistaaksemme, että kaudesta todennäköisesti tuleva taloudellinen tappio on suuruusluokaltaan hallittavissa.

KeKin joukkue kaudella 2020 miesten superpesiksessä:

Jani Lassila, Onni Määttä, Markus Keski-Petäjä, Matti Korhonen, Lauri Vuollo, Aleksi Hautala, Eera-Matti Karppinen, Ossi Meriläinen, Juhani Ojala, Jussi Korhonen, Joona Suni, Tommi Koivisto, Jonne Luhtavaara, Heikki Savikoski, Pekka Hepokangas, Valtteri Kleemola.

Marko Pelkosen ja Aki Hanhelan kanssa on sovittu, että joukkueessa mukanaolo selviää toukokuun aikana. Kempeleen Kiri ja Misa Märsylä ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Pelinjohtaja Jussi-Pekka Tanskasen kanssa on niin ikään yhteisymmärryksessä sovittu, että puramme sopimuksen ja hän ei jatka Kempeleen Kirissä.

- Pitkän ja vaikean pohdinnan jälkeen koen, että tässä poikkeustilanteessa terveysasioihin liittyen en pysty hoitamaan tehtäviäni pelinjohtajana ja valmentajana niin hyvin kuin ne haluaisin ja niin hyvin kuin ne pitäisi hoitaa, Tanskanen kommentoi.

- Tämä on harmillista, että Tanskasen kanssa tiemme eroavat, mutta kunnioitamme päätöstä. Haluamme kiittää häntä erinomaisesta ja ammattimaisesta työstä joukkueemme hyväksi, toteaa KeKin manageri Sami Saloranta.

WhatsApp Image 2020 05 20 at 14.13.59

Kempeleen Kirin miesten superpesisjoukkueen valmennustiimissä jatkavat Ilkka Hirvonen sekä Jere Lehto. Uuden pelinjohtajan nimen uskomme ja toivomme julkistavamme tämän viikon aikana

WhatsApp Image 2020 05 20 at 14.13.53

 

Edit: 18:30 / Aki Hanhelan sopimustilanne