Kempele Fest Koukkupaja Areenalla 15.6.

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue sekä Kempeleen kunta järjestävät yhteistyössä kesän ykköstapahtuman Sarkkirannassa. Tapahtuma alkaa lauantaina klo 15:00 miesten Superpesisottelulla Kempele-Imatra, johon pääsyliput maksavat 12/10 € (alle 14-vuotiaat ilmainen sisäänpääsy). Ottelun avausheiton heittää jääkiekon tuore maailmanmestari Sakari Manninen, joka tuo myös kultamitalinsa näytille!

Ottelun jälkeen ohjelma jatkuu noin klo 17:30 suomalaisen huippuartistin, Jukka Pojan, ilmaiskonsertilla, joka on koko perheen päihteetön konsertti. Jukka Pojan keikkaa ovat tervetulleita katsomaan kaikki, eikä siihen myydä pääsylippuja. Pesäpallo-ottelun ja konsertin aikana palvelevat kaikki kentän kioskit sekä lounasravntola Tavernan piste, joista voi ostaa purtavaa niin suolaiseen kuin makeankin nälkään! Tapahtumassa ovat mukana myös Superpark ja Acon, joiden pisteillä pienempi väki viihtyy varmasti sekä Kempeleen Kyläkauppa, joka tuo sähköpyöriä koeajettavaksi.

Jukka Pojan konsertin jälkeen täysi-ikäinen juhlaväki on tervetullut Vihiluodon Torpalla järjestettäville jatkoille, joihin on ottelulipulla sekä KeKin kausikortilla vapaa pääsy (ilman ottelulippua 5€). Jatkoilla yleisöä viihdyttää Stage Addicts duo, joka esiintyi myös kaksi vuotta sitten KeKin Superlauantaissa.