KeKin pelinjohto vaihtuu

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkue vaihtaa pelinjohtoa. Vaikea päätös jouduttiin tekemään pelillisistä syistä kymmenen ottelun tappioputken jälkeen. Pelinjohtajaksi astuu pesispiireissä varsin tuttu mies Petri Pulliainen.

Pulliainen toimi osan viime kaudesta Haminan Palloilijoiden pelinjohtajana, sitä ennen hän oli Ykköspesiksessä nostamassa Haminaa Superpesikseen. Aiemmin Pulliainen on johtanut peliä Ykköspesiksessä Puijon Pesiksen ja Imatran Pallo-Veikkojen viuhkamiehenä.

Tällä kaudella Pulliainen on toiminut jonkin verran junioripuolella Imatran Pallo-Veikoissa. Pulliainen otti pestin Kempeleen Kirin pelinjohdossa vastaan hyvillä mielin.

Sinne lähdetään sarjapaikka säilyttämään suoraan. Huomenna illalla on palaverit ja treenit päälle. Kyllä mie aika tiiviisti olen tämän kauden Superpesistä seurannut ja katsellut pelejä, mutta yleisellä tasolla, Pulliainen toteaa.

Pulliainen työskentelee itse paperialalla, mutta kesäloma sattui juuri sopivasti tähän saumaan.

- Viikko meni juuri C-junioreiden pesisleirillä ja nyt sitten tuli tämä pesti, mikä ei haittaa yhtään. Kuusi peliä ja sitten katsotaan missä ollaan. Tavoitetta ei tarvitse lähteä muuttamaan. Jos sarjapaikka säilytetään suoraan, se on hieno juttu, Pulliainen arvioi.

KeKin kakkospelinjohtajaksi palaa Ari Roppola, joka on toiminut joukkueen kakkospelinjohtajana muun muassa ensimmäisellä Superpesiskaudella 2016 ja kauden 2017 viimeisissä peleissä. Roppola on toiminut tämän kauden joukkueen fysiikkavalmentajana.

- Tällaisessa tilanteessa olen joukkueen ja seuran edun vuoksi tietenkin käytettävissä. Kaikki laitetaan peliin. Huomenna joukkue otetaan kasaan ja kerrotaan faktat. Siitä sitten pari tiukkaa treeniä ennen keskiviikkoa. Tavoitteena on, että saataisiin joukkueelle taisteluilme päälle, Roppola toteaa.

Uusi pelinjohto nähdään tositoimissa Koukkupaja Areenalla keskiviikkona 31.7., jolloin vastaan asettuu Kouvolan Pallonlyöjät.

Kuva: Lassi Karvonen