KeKi ja Go On!

Valtakunnalliseen henkilöstöpalveluita tarjoavaan Go On -ketjuun kuuluva Go On Team Oulu jatkaa yhteistyötä Kempeleen Kirin miesten superpesisjoukkueen kanssa. KeKissä ollaan tyytyväisiä, että hyvää yhteistyötä päästään jatkamaan. "On mahtavaa tehdä yhteistyötä tällaisen kumppanin kanssa, joka on aidosti innoissaan kumppanuudesta", kommentoi KeKin manageri Sami Saloranta.


"Sopimuksen syntyyn johtaneet syyt ovat edelleen samat kuin viimeksikin. KeKillä on vahva, hyvä seurakulttuuri ja identiteetti sekä ovat urheilullisesti alueen paras pesisseura. Osaava ja vahva taloudenpito puhuttelee sekä luo uskottavuutta pitkäjänteiseen toimimiseen korkeimmalla sarjaportaalla. Superpesiksessä on selkeästi imua.


Sopimuksella tietenkin tavoitellaan tunnettavuutta niin työnhakijoiden kuin myös henkilöstövuokraus, rekrytointitarpeita henkilö- ja kykyarviointeja sekä asiantuntijapalveluita tarvitsevien yritysten joukossa.


Go On Oulun tavoite on jatkaa vahvalla kasvu-uralla koko palvelurepertuaariamme käyttäen", kertoo Go On Oulun yksikönjohtaja Juha Lämsä.