KeKi tiedottaa: JT Service Oy tukee Sarkkirannan pesisstadionin kehittämistä

Kempeleen Kirin miesten Ykköspesisjoukkue on naisten Superin joukkueen tavoin saanut tuekseen enenevässä määrin yrityksiä. Kaudella 2012 tukijoita on mukana enemmän kuin koskaan. Tälle vuodelle yrityksistä mukaan on tullut muun muassa JT Service Oy, maarakentamisen ja kunnossapidon ammattilainen. KeKin kotiareena nimettiin viiden vuoden sopimuksella kaudesta 2012 alkaen JT Service Areenaksi.

Lähettäjä 30.5.2012 KeKi-Oulu

            Kuva Markku Kovalainen

JT Service Oy:n toimitusjohtaja Jussi Tuohino ja KeKin manageri Sami Saloranta lyövät kättä kehittämissopimukselle JT Service Areenalla. 

Stadionia kunnostetaan JT Service Oy:n vuosittaisella tuella ja kunnan kanssa yhteistoimin. Katsomoita on kunnostettu ja esimerkiksi kioski-kuuluttamorakennusta on tarkoitus laajentaa lisäämällä siihen televisiointitasanne sekä makkaranmyyntipaikka. Kioski saa viimein myös vesijohdon. Lipunmyyntipistekin on saanut katon ylleen. Puitteet pyritään vähitellen tuomaan Superin tasolle.

Laajeneva tukijajoukko mahdollistaa realistisen panostuksen miesten Superiin nousulle. KeKin budjetti kuuluu nyt Ykköspesiksen kärkipäähän, kun se aiemmin on ollut sarjan pienimpiä. Vakain askelin KeKi on vähitellen noussut ylöspäin. Eikä nousu lopu koskaan!

Naisten joukkue jo pääsi Superiin ja miehet takovat tietään kohti Superin portteja. Helppoa sinne pääsy ei tule olemaan, sillä Ykköspesissarja vaikuttaa hyvin tasaiselta. Sarjassa on sijoituttava kahden joukkoon ja lopuksi on vielä karsinnoissa pystyttävä pudottamaan Superin joukkue. Kempeleeseen on odotettavissa pesiksen osalta haastava ja kiinnostava loppukesä!

Seuraava naisten Superin kotipeli on ke 4.7 klo 18 huippujoukkue Jyväskylää vastaan. Tuleva viikonloppu on Kempeleessä täynnä pelejä. Miesten seuraavat Ykköspesiksen kotipelit ovat perjantaina 6.7 klo 18 Lievestuoretta vastaan ja lauantaina 7.7 klo 16 Kuopiota vastaan. Naisilla on kotipeli sunnuntaina 8.7 klo 17 sarjan tämän hetkistä kärkijoukkuetta Lapuaa vastaan.