Hyvä tietää miesten kotipeleistä

Kempeleen Kirin miesten kotipeleihin liput voi hankkia ennakkoon kahdella tavalla. Kempeleen Kyläkaupassa on ennakkolipun myynti ja lipun hinta on kaksi euroa edullisempi kuin lipunmyynnistä. Lisäksi netistä lipun voi ostaa peliä edeltävään päivään saakka normaalihintaan osoitteesta www.nastajengi.fi.

 Lippujen hinta vaihtelee pelin mukaan. Paikallispeleissä Pattijoen Urheilijoita ja Sotkamon Jymyä vastaan sekä kärkijoukkueita eli Joensuun Mailaa, Kouvolan Pallonlyöjiä ja Vimpelin Vetoa vastaan lippujen hinta on 14/12 euroa. Muihin peleihin lippujen hinta on 12/10 euroa. Alennusryhmään kuuluvat opiskelijat ja eläkeläiset. Alennuksen saadakseen pitää pystyä portilla todistamaan, että kuuluu alennusryhmään. Alle 14-vuotiaat pääsevät peleihin ilmaiseksi.

Koukkupaja Areenalla on kaksi lipunmyyntipistettä: pääkatsomon vieressä ja kakkospuolella harjanteen päällä. Lipunmyynnissä lippuja voi ostaa käteisellä, korttimaksulla, Smartum-seteleillä ja Edenredillä. Pääkatsomon viereisessä lipunmyynnissä on yksi korttimaksuluukku, käteisellä tasaraha nopeuttaisi lipunmyynnin etenemistä. Parkkialueita on myös kaksi, toinen kentän tasossa ja toinen kakkospuolen harjanteen puolella. Molemmille parkkipaikoille on kulku Sarkkirannantieltä.

Sisääntulon jälkeen on mahdollista ostaa B-junioreilta arpoja taukokisaan. Arpojen ostajien joukosta arvotaan osallistuja taukokisaan. Arpojen tuotto menee Kempeleen Kirin B-poikajoukkueen kuluihin. Taukokisassa yritetään heittää 10 pesäpallosta vähintään 5 Haka-Rengas&Akun lavalla sijaitsevaan reikään, jolloin voittaja saa rengassarjan autoonsa.
Itse ottelu alkaa aina tasatunnilta, arkisin klo 18, viikonloppuisin pääsääntöisesti klo 17 (15.6. KempeleFest-päivänä jo klo 15). Jo ennen pelin alkamista kentällä muun muassa esitellään joukkueet ja suoritetaan hutunkeitto, joten paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin.

Kentällä katsojia palvelee useampi myyntipiste. Pääkatsomon alla on kaksi myyntipistettä, joista myydään makkaraa, hotdogeja ja juomia. Pääkatsomon päädyssä on kioski, jossa myynnissä on mm. kahvia, kylmiä juomia, munkkeja ja makeisia. Kolmospuolen katsomon päädyssä, sisääntulon vieressä on hirsimökki, jossa myynnissä on jäätelöitä, kahvia ja popcornia. Lisäksi sisäänkäynnin vieressä on fanituotteiden myyntipiste. Myyntipisteissä voi ostaa käteisellä ja korteilla. WC:t sijaitsevat kahdessa ensimmäisessä kotipelissä vain huoltorakennuksen yleisurheilukentän puoleisessa päädyssä, siitä eteenpäin myös pääkatsomon vieressä, sisääntuloreitillä.

Tervetuloa Sarkkirantaan Koukkupaja Areenalle pesisviihdettä seuraamaan!