Head Invest Oy ja ravintola Hugo miesten kumppaneiksi
Head Invest Oy ja Ravintola Hugo ovat lähteneet tukemaan KeKin miesten toimintaa. Iiro Åman on Ravintola Hugon kummipelaaja. "Iiro on tuttu mies ja kun tällainen mahdollisuus toiminnan tukemiseen avautui, niin mielellään lähdettiin mukaan. Kempeleen nousu Superpesikseen yhdessä Oulun kanssa on hieno juttu Oulun seudulle. Mielenkiintoisia pelejä on odotettavissa ja ehkä ehdin jonkun pelin ensi kesänä katsomaankin", kuvaa toimitusjohtaja Arto Ylimartimo tukipäätöstä.
Kummipelaajasopimus on solmittu. Ravintola Hugon puolelta Iiroa kättelee myynnistä ja markkinoinnista vastaava Satu Hemmi Head Invest Oy:n toimitusjohtajan Arto Ylimartimon hyväksyvän katseen alla.
Head Invest Oy:n pyrkii ympäristöä säästävän liiketoiminnan ja elämäntavan kehittämiseen
Head Invest Oy on perheyrityskonsernin emoyhtiö. Head Invest Oy:n toiminta-ajatuksena on edistää ympäristön ja ihmisten hyvinvointia suojelemalla elinympäristöä ja hyviä elinolosuhteita tulevaisuuden sukupolville. Yhtiön toiminta ja päätökset tehdään kestävän kehityksen periaatteilla.
Mielenkiintoinen yksityiskohta on Head Invest Oy:n nimen tausta. Head Invest Oy:n perustaja ja pääomistaja Veikko Lesonen on aina ollut kiinnostunut maanpuolustustyöstä ja sotaveteraanien asiat ovat olleet tärkeitä.
Kun Veikko Lesonen osti Oulunsalon Hylkykarista maa-alueen, jolla sijaitsi veteraaneille vuokrattu, virkistyskäytössä ollut vapaa-ajan asunto, hän perusti sitä varten yhtiön, jonka nimeksi hän laittoi Oulunsalon Päämaja Oy. Kun sitten tuon yhtiön liiketoimintaa lähdettiin kehittämään ja kasvattamaan, päivitettiin nimi kansainvälisiinkin yhteyksiin paremmin sopivaan muotoon eli Head Invest Oy:ksi.
Tuo veteraanien virkistysmaja on nykyään Veikko Lesosen ja hänen perheensä koti.
Head Invest Oy
Ravintola Hugossa pohjoisen makuja ranskalaisen keittiön vivahteilla
Syvä kunnioitus ja rakkaus ruokaan huokuu ravintoloitsija Tommi Tuhkasen ja keittiöpäällikkö Matti Holman luotsaamassa keittiössämme. Vuosien aikana maailmalta kertynyt kokemus ja ammattitaito tarjosivat herkulliset eväät Ravintola Hugon perustamiseen. Ravintola Hugo syntyi ideasta tarjota pohjoisen makuja ranskalaisen keittiön vivahteilla.
Hugon keittiössä annokset syntyvät perinteisenä käsityönä moderneja valmistustapoja hyödyntäen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinut Hugon makujen maailmaan ja auttaa valitsemaan sopivimmat yhdistelmät ruokien ja juomien välillä.
Ravintola Hugo tarjoaa mukavan rennon illanvietto- ja tapahtumapaikan hyvästä ruuasta pitäville nautiskelijoille.
Kevään ja kesän tuoreet oman maan maut ja veden antimet, syksyn raikkaat marjat, sienet sekä riista tarjoavat kokemisen arvoisia elämyksiä. Talven pimeys täydentää tarjontaamme tuomalla tullessaan tummempia makuja, jotka houkutellaan esiin pidemmillä kypsennyksillä ja erilaisilla mausteilla. Jokainen kuukausi ja vuodenaika tuo jotain uutta keittiömme työlaudoille, korostaen pohjoisuutta henkiviä makujamme.
Ravintola Hugo
myyntipalvelu(at)uusiseurahuone.com
- Luotu .




