Kesän 2021 urheilukoulu

Yleisurheilukoulu on Suomen Urheiluliiton jäsenseurojen toteuttamana liikunnan perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa lapsille ja nuorille. Säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä liikunnan perustaitojen lisäksi lapsille ja nuorille opetetaan monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja. 

Kempeleen Kirin urheilukoulu on tarkoitettu 4-12-vuotiaille lapsille. Urheilukoulut pidetään Sarkkirannan urheilukentällä maanantaisin ja keskiviikkoisin. Valittavissa on joko klo 17 tai 18 alkavat ryhmät. Ryhmät jaetaan iän mukaan. Urheilukoulut aloittavat 17.5. ja päättyvät 4.8. Juhannuksen jälkeen pidetään kahden viikon tauko 28.6. - 7.7.

Urheilukoulumaksu on 60 euroa, sisaralennus 20 euroa. Täysi hinta maksetaan perheen yhdestä lapsesta ja 40 euroa/lapsi perheen muista lapsista. Alennuksen saa myös, jos perheen lapsia on Kirin yleisurheilun treeniryhmässä.

Maksu sisältää urheilukouluharjoitukset ja osallistumisen Kirin seurakisoihin. Kisat pidetään 7.6., 23.6. ja 4.8. Kisailtoina ei pidetä harjoituksia. Kisoihin pitää ilmoittautua erikseen. Vanhemmilla on mahdollisuus osallistua lastensa kanssa urheilukoulutoimintaan tekemällä samat harjoitteet kuin lapsetkin.

Maksu suoritetaan tilille Kempeleen Kiri yu FI82 5740 4420 1224 14. Viestiksi yu-koulu ja osallistujan/osallistujien nimi. Erillistä laskua ei lähetetä.

ILMOITTAUDU TÄNNE