Uudet pesisjoukkueet aloittavat toimintansa heinäkuussa!

Kempeleen Kirin uudet pesisjoukkueet (2007-syntyneet ja sitä nuoremmat) aloittavat toimintansa kahdella kentällä.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä

ALOITUSPÄIVÄT

Ylikylän koulun kenttä ma 3.7. klo 17.00-18.00
Alangontien kentällä ke 5.7. klo 18.00-19.00

Nämä ajat vakiovuoroja jokaisella kentällä koko heinä- ja elokuun. Voit käydä harjoituksissa oman valintasi mukaan vaikka molemmilla kentillä tai voit valita yhden kentän missä käytte harjoituksissa. Hinta on sama joka tapauksessa.

Lisäksi järjestämme harjoitusturnauksia Sarkkirannassa Koukkupaja Areenalla su 23.7. klo 9-11, su 13.8. klo 10-12 ja su 3.9. klo 10-12.

Harjoitusten vetovastuussa ovat Kempeleen Kirin koulutet ohjaajat, jotka olivat joko pesiskouluohjaajia tai ovat kesätyöntekijöitämme. Toivomme harjoitusten vetäjiksi myös aikuisia pesiksen valmennuksesta kiinnostuneita mukaan. Muutamilta tulikin ilmoittautumisen yhteydessä halukkuus valmennukseen, joten kannustan vanhempia mukaan apuohjaajiksi lapsensa harjoitusryhmään.

Harjoituksia pidetään elokuun loppuun ja loppukauden toimintamaksu on 25€, (sisältäen ohjauksen) sekä seuran jäsenmaksu 40€ (perhekohtainen). Jokaisella pelaajalla täytyy joukkuetoiminnassa olla pesäpalloräpylä ja pesäpallokypärä. Mailoja saa lainaan seuran harjoituksissa, mutta on suositeltavaa ostaa myös oma maila. Kempeleen Kyläkauppa myy KeKiläisille pesistuotteita edulliseen hintaan (mainitse Kempeleen Kiri.)

Ilmoittautuminen sivulta https://www.kempeleenkiri.fi/pesis/joukkueet/ilmoittautuminen-joukkuetoimintaan

2006-2005 -syntyneet, joukkuetoiminnasta kiinnostuneet ohjataan mukaan nykyisiin E-junnujoukkueisiin. Ilmoittautuminen tapahtuu samasta linkistä.