Viikon pelaaja: Laura Kangas

Laura Kangas

Ensimmäisenä viikon pelaajana nähdään itseoikeutetusti Keki-kasvatti Laura Kangas.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, Lauran urheilu-ura oli saada päätöksensä jo reilu vuosi sitten syksyllä. Kauppatieteiden opintojen aloitus sai Larrena tunnetun Lauran ripustamaan räpylän naulaan. Into kurinalaiseen treenaamiseen ei kuitenkaan kadonnut, ja helmikuussa hän palasi joukkueen vahvuuteen aluksi omia taitojaan epäillen. Kesän alkuun mennessä tuttu rutiini oli kuitenkin jo löytynyt, eivätkä kakkospuolen mannerlaattojen liikkeetkään saaneet palloja räpylästä putoamaan.

Kesän loppupuoli toi kuitenkin jobinpostia ja asetti ennen kokemattomaan haasteeseen, kun Laura loukkasi pelitilanteessa kyynärpäänsä pahoin, ja joutui sivuun koko loppukaudeksi. Valmistautuminen uuteen kauteen alkoikin pitkälti fysioterapeutin pöydältä, mutta ilouutisena voimme todeta, että nykyisellään kyynärpää kestää täysipainoisen harjoittelun. Hellät hyvästit heitettiin vain lievälle yliliikkuvuudelle, ja räpyläkäsi palaa jo helmikuun hallipeleihin parempana kuin koskaan.

Harjoittelussaan Laura on keskittynyt pitkälti fysiikkaominaisuuksien ja erityisesti juoksun kehittämiseen, mutta räpyläkäden kuntoutumisen myötä on treenikalenteri täyttynyt aina vain enemmän myös lajiharjoitusten osalta. Tavoitteekseen Larre on asettanut jokaisella pelin osa-alueella kehittymisen, joten multipelaajan roolia sovitellaan Lauran harteille edelleen.

Uutta roolia on ollut tarjolla myös siviilissä, jossa Laura on raivannut tilaa vierelleen myös asuntoonsa. Uudenuutukaisen pesispariskunnan kuntopallot sijaitsevatkin nyt siististi rivissä yhteiseksi muuttuneessa asunnossa, ja treenikaverista ei liene kevään korvallakaan puutetta. Avokkielämän lisäksi Lauran kevääseen mahtuu harjoittelun ohella pääsykokeisiin valmistautumista, sillä opiskeluala on toivottavasti vaihtumassa kaupallisesta kasvatukselliseen. Joukkueena emme tietenkään halua olla Larren ammatillisen kasvun esteenä, vaan aiomme jatkossakin käyttäytyä kuin pahaiset kakarat!

Käy tutustumassa Lauran pelaajakorttiin tästä.