POHJOLA SAIRAALA JA KEMPELEEN KIRI, YHDESSÄ PYSÄYTTÄMÄTTÖMÄT!

Syksyllä 2019 muntiimin Annika Linnan jalkaterän rasitusmurtuma ei enää parantunut fysikaalisella kuntoutuksella vaan vaati jo leikkausta. Operaatio toteutettiinkin Pohjola Sairaalassa, josta olikin tullut jo tuttu paikka Annikan leikkausta edeltävältä hoitojaksolta.

- Pohjola Sairaalassa olen saanut ammattitaitoista ja asiantuntevaa hoitoa sekä ystävällistä palvelua. Ajanvaraus ja hoitopolku on järjestynyt vaivattomasti ja luontevasti. Asioinnin joustavuutta on tukenut Pohjola Vakuutuksen palvelupiste, jossa on aina voinut hoitaa vakuutusasiat kerralla kuntoon, toteaa Annikka. Seura onkin sopinut asiat Pohjola Sairaalan kanssa niin, ettei pelaajalle tule käynneistä kustannuksia vaan Sporttiturvan omavastuusta huolehtii Kempeleen Kiri.

Pohjola Sairaala on ollut Kempeleen Kirille tärkeä tuki, sillä sieltä löytyvät saman katon alta niin ortopedit, käsikirurgit kuin urheiluvammoja tukevat erikoisalat, kuten esimerkiksi fysiatria, neurokirurgia ja neurologia. Avun saa myös kuntoutukseen sekä kivun hoitoon.

- Vaikka urheilijana ei tällaisia tilanteita toivoisi, niin Pohjola Sairaalasta saamani hoidon myötä olen luottavainen tulevan kauden suhteen ja kuntoutuminen on hyvässä vauhdissa, päättää Annika.

Tagit: #pesis, , #muntiimi