Naisten Superpesisjoukkue julki!

#Muntiimi '19 on kovasti erinäköinen kuin aikaisempi joukkue. Uuden pelinjohtajan, Mika Takalahden lisäksi uusina kasvoina joukkueeseen liittyivät (kuvassa) Inka Ronkainen, Sanni Syrjälä, Emmi Hannuniemi, Linnea Laatikainen ja Elina Kärsämä. Myös valmennustiimi sai vahvistusta, kun mukaan tulivat Marko Joensuu (voimavalmennus) ja Minna Laatikainen (juoksuvalmennus). Toisena pelinjohtajana jatkaa Jari Leinonen.

Pelaajista joukkueessa jatkavat Sara-Ella Kemppainen, Emmi Särkioja, Jutta Myllyniemi, Henna Tähtilä ja Essi Kesti. Lisäksi b-tytöistä Superin ringissä jatkavat Hanna Lammela, Ria Ojala, Tiia Valtanen, Jasmiina Juntunen, Reetta Törmänen ja Annika Linna.

- Olemme saaneet kasattua urheilullisen ja eteenpäin menevän ryhmän, johon olen älyttömän tyytyväinen, pelinjohtaja Mika Takalahti kertoi joukkueen julkistamistilaisuudessa. Töitä on tarkoitus tehdä pitkäjänteisesti ja pelata pudotuspelejä jo ensi kesänä. Mitaliodotukset kasataan 2-3 vuoden päähän, jatkaa Takalahti.

Iso muutos nähdään myös lukkariosastolla, kun lautasen äärelle hyppää naapuriseurasta Itä-Lännessäkin viime kesänä esiintynyt Elina Kärsämä.

- Tottakai vähän jännittää, kun vaihdan ensimmäistä kertaa seuraa urani aikana. Sain kuulla, että täällä on nuori, kehittyvä ja urheilullinen porukka. Haluan antaa oman panokseni KeKi:lle ja saada aiempaa suurempaa sisäpeliroolia, Kärsämä sanoi.

Joukkue aloitti uuteen kauteen valmistautumisen välittömästi tilaisuuden jälkeen juoksutestien merkeissä.