VIERAITA HYVINKÄÄLTÄ

Eletään runkosarjan loppua ja ollaan menossa kohti ratkaisupelejä. Hyvinkää saapuu Kempeleeseen pudotuspelipaikan varmistaneena, kun Kempele puolestaan tarvitsee vielä pisteitä jäljellä olevista peleistä pudotuspelipaikan saavuttamiseksi. Tiedossa on jälleen tuima taisto sarjapisteistä Koukkupaja Areenalla.

Hyvinkää on joukkueena mielenkiintoinen vastustaja, joka on kauden aikana napannut pisteitä sieltä täältä. Joukkueella on eniten kahden pisteen voittoja sekä reilusti eniten yhden pisteen otteluita. Joukkue on pelannut ainoastaan kolme täyden pistepotin ottelua, mutta silti joukkue on sarjassa kuudentena. Viidessä viime ottelussa Hyvinkää on jäänyt pisteittä ainoastaan kotiottelussa Jyväskylää vastaan.

Kempeleen vierailu keskiviikkona Seinäjoelle ei tarjonnut ilon hetkiä. Joukkueen ulkopeli sakkasi ja Seinäjoki sai paljon juoksuja räpylästä tippuneilla palloilla. Lisäksi Kempele sai ainoastaan viisi kolmostilannetta koko ottelussa, joten parannettavaa jäi myös sisäpelin osalta. Joukkue on keskittynyt loppuviikosta ulkopelikuvioiden treenaamiseen. Ulkopeliin tulee pakon sanelemana muutamia muutoksia. Emmi Särkioja pelaa tänään kakkoskopparin tontilla ja Ria Ojala pelaa kakkosvahtina. Rian paikan kolmospolttajana ottaa Essi Kesti.

Kempele kohtasi Hyvinkään heinäkuun puolessa välissä Pihkalassa. Silloin ensimmäinen jakso pelattiin tasalukemin ja toisen jakson voiton myötä kaksi sarjapistettä lähti Kempeleeseen. Viime kaudella voitot tasattiin, kun molemmat joukkueet ottivat kotivoiton. Viime vuonna Kempeleessä haettiin ratkaisua supervuorosta. Joukkueet ovat tasaväkisiä, joten luvassa on tasainen kamppailu ottelun voitosta.

Ottelu alkaa totuttua aikaisemmin, sillä peli lähtee käyntiin jo klo 13.30. Ottelu on seurattavissa Ruutu-palvelussa Fanikameran kautta. Pesisjännärit voivat jäädä naisten pelin jälkeen lehtereille, sillä miehet iskevät Alajärven kimppuun klo 17.00.

Tagit: #muntiimi