Tulos tai ulos - kempeleelle kelpaa vain voitto kolmannesta puolivälierästä

Kempeleen Kiri matkustaa tänään Poriin puolivälieräsarjan kolmanteen otteluun. Pesäkarhut johtavat sarjaa voitoin 2-0, joten sarja on siis katkolla porilaisille. Kempeleen voitolla pelit jatkuvat huomenna Sarkkirannassa. 

Sarjan kaksi aikaisempaa peliä ovat olleet tiukkoja taistoja, joissa Pori on kääntänyt jaksojen lopussa voitot itselleen. Ensimmäisessä pelissä tahkottiin molemmilla jaksoilla tasalukemissa aina kolmanteen vuoropariin saakka. Edellinen kamppailu Kempeleessä näytti vahvasti Kirin ottelulta, mutta niin vain Pesäkarhujen kone käynnistyi ensimmäisen jakson lopulla. Toinen jakso Kempeleessä oli mielenkiintoinen, sillä molemmat juoksut vieraille löi Porin Kaisa-Maija Rosvall, joka ei tavallisesti tilastoilla juhli.

Lauantai-illan kuviot ovat selvillä, jos vertaa aikaisempia pelejä. Se joukkue joka osaa purkaa nollatilanteen paremmin on vahvoilla. Ensimmäisessä pelissä kolmostilanteet olivat kortilla, kun molempien kentällemeno tökki. Kempeleessä molemmat joukkueet onnistuivat luomaan ensimmäisellä jaksolla tilanteita hienosti. Kempele ei onnistunut toisella jaksolla kentällemenoissa, joissa Pori puolestaan onnistui.

Toinen avainasia on joukkueiden vaihtopeli. Edellisissä peleissä kärkeä on viety paljon lyhyillä lyönneillä, mitä tullaan varmasti näkemään myös tänään. Lyhyiden lyöntien myötä molempien joukkueiden etukentät ovat isossa roolissa. Kumman etukenttä pystyy polttamaan liukkaat etenijät välipesille?

Ottelu alkaa Porin Erku-Areenalla klo 17. Ottelua voi seurata selostettuna Veikkaus-TV:n välityksellä tai Ruutu-palvelun fanikamerasta.

Tagit: #pesis, , #muntiimi