kekifest

Taistelu pronssista jatkuu

Kempeleen Kirin ja Lapuan Virkiän pronssisarja jatkuu lauantaina 9.9. Kempeleessä Koukkupaja Areenalla. Keskiviikkona pelattu avausottelu päättyi supervuoroparin jälkeen kotijoukkue Virkiän voittoon 2-1. Pronssimitalit voittaa kahdella voitolla.

Lapua oli keskiviikkona vahva ensimmäisellä jaksolla. Toisella jaksolla Kempele oli yhden vahvan vuoron ansiosta parempi. Supervuoroparissa tuomarin ratkaisut jättivät hieman mietittävää, kun Sarita Heikkisen kunnarilyönti tuomittiin pitkän pohdinnan jälkeen laittomaksi. Saritan lisäksi Kempeleen kokeneesta kaartista Essi Kylli näytti joukkueelleen mallia. Heikkinen ja Kylli iskivät ottelussa kunnarit ja nostivat Kirin taisteluun mukaan ottelun voitosta toisella jaksolla.

Lapuan joukkueesta keskiviikkona onnistui Janette Lepistö. Kempele ei saanut Lepistöä kiinni Lapualla, joten tähän pelinjohtaja Sami Lassilan täytyy miettiä lääkkeet lauantaille. Lapuan kärki Niina Keppo ja Paula Saloranta saatiin hyvin kuriin. Kempeleen nollatilannepelaaminen onkin ollut joukkueen vahvuus pudotuspeleissä.

Kempeleen kotikenttä on ollut hankala paikka Lapuan Virkiälle viime vuosina. Pelit Sarkkirannassa ovat olleet vähäjuoksuisia ja ottelun ratkaisu on yleensä tapahtunut joko supervuoroparissa tai kotiutuslyöntikilpailussa. Lauantain ottelu alkaa klo 14.00. Ottelu on samalla naisten joukkueen kauden viimeinen esiintyminen kotiareenalla. Joukkue tarvitsee kaiken kannustuksen, jotta kausi voidaan huipentaa sunnuntaina ratkaisevassa pronssiottelussa Lapualla.