Taistelu pisteistä jatkuu

Naisten superpesis jatkuu Kempeleessä keskiviikkoiltana, kun Kempele saa vieraita Lappeenrannasta. Lappeenranta on kahden ottelun kiertueella pohjoisessa. Eilen joukkue hävisi Oulussa jaksoin 1-0. Lappeenranta ja Kempele kohtasivat viimeksi kesäkuussa Lappeenrannassa. Kempele oli silloin ottelussa vahvempi jaksoin 0-2. Jos voittotilastoja katsotaan tarkemmin, niin Lappeenrannassa napattu voitto on Kempeleen viimeisin ennen huonompaa jaksoa. 

Lappeenrannan Pesä Ysit pelaa Kempeleessä alkusarjan viimeisen ottelun. Ennen Kempeleen ottelua on selvää, että Lappeenranta jatkaa pelejään alemmassa jatkosarjassa ensi viikolla. Kempele puolestaan taistelee ylemmän jatkosarjan paikasta. Kirillä on tällä viikolla edessään kolme ottelua, jotka ovat todella merkityksellisiä lisäpisteiden kannalta.

Lappeenrannan Pesä Yseistä löytyy pohjoista voimaa muutaman pelaajan verran. Oulun seudulla pesisoppeja ovat saaneet muun muassa Jenna Siira ja Inka Pietilä. Jenna Siira pelaa Lappeenrannan joukkueessa ykkösvahdin paikalla ja johtaa ulkopeliä. Tyrnävältä lähtenyt Siira on pelannut myös Kempeleen Kirin pelinutussa. Inka Pietilä on Pesä Ysien kokeneimpaa kaartia. Vasemmalta iskevä Pietilä on kiertänyt Oulun vuosien jälkeen mm. Raumalla ja Viinijärvellä. Inka Pietilä johtaa joukkueensa kärkilyöntitilastoa. Mielenkiintoinen yksityiskohta löytyy myös lautasen ääreltä. Vaikka lukkari Noora Patrikainen tunnetaan Jyväskylän väreistä, niin hänkin on lähtöisin pohjoisempaa Pattijoelta.

Kiri taistelee vielä ylemmän jatkosarjan paikasta, jonne pääsee seitsemän parasta joukkuetta. Ylemmän jatkosarjan joukkueet ovat varmasti mukana loppukesän pudotuspeleissä. Alemman jatkosarjan voittaja pääsee mukaan myös pudotuspelikarkeloihin. Kempele on pelannut tällä hetkellä sarjassa vähiten otteluita. Sarjapisteitä on kertynyt plakkariin 19, joka oikeuttaa sijalle kahdeksan. Kiri on kaksi pistettä jäljessä yhden ottelun enemmän pelanneesta Seinäjoesta. Oulu on kolmen pisteen päässä sijalla kuusi.

Jännittävä ottelu vihelletään käyntiin klo 18.00 Koukkupaja Areenalla. Varatkaahan mukaan päähinettä ja riittävästi juotavaa, sillä illaksi on luvassa lämpöä ihan riittävästi.

Tagit: #pesis, , #muntiimi