SARJAKOLMONEN PORI KEMPELEESEEN

Kempeleen Kirin naiset kohtaavat illan jännitysnäytelmässä sarjassa kolmantena olevan Porin Pesäkarhut. Ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella. Viime vuonna Kempeleen kausi päättyi pudotuspelin ensimmäisellä kierroksella, jolloin Pori eteni jatkoon voitoin 3-0.

Pori tulee Kempeleeseen tappio allaan, kun se hävisi viime perjantaina kotonaan Jyväskylälle. Toisen tappion Pori koki Lapualla toukokuun lopulla. Muutoin Porin kausi on edennyt voittojen siivittämänä. Pesäkarhujen joukkue on kokenut muutoksia viime kauteen verrattuna. Joukkue hankki lautasen äärelle täydennystä Lappeenrannasta, kun Noora Matikka liittyi joukkueeseen. Pelinjohtaja Sami Österlund on saanut kaarelle kaverikseen Seppo Arbeliuksen. Muutama pelaaja laittoi piikkarit naulaan kauden päätteeksi.

Porissa on vahva pohjoissuomalainen leima. Kärjessä viilettää Muhokselta kotoisin oleva Henna Juka. Jokeriosastolta löytyy Pattijoelta kotoisin oleva vikkeläkinttuinen Milla Lindström. Vierailijoiden pelaajalistalta löytyy lisäksi Linnan ja Törmäsen perheen edustus. Roosa Törmänen siirtyi Oulun Lipottarista viime syksynä Satakuntaan ja Emilia Linna pelaa toista kauttaan Porin väreissä.

Katseet kääntyvätkin illan ottelussa kakkoskopparin tontille, kun Emilian sisko Annika napsii palloja samalla tontilla Kempeleen nutussa. Roosa on pelannut jokerina Porin joukkueessa, kun taas hänen siskonsa Reetta on napannut paikan Kempeleen etukentältä.

Kempele lähtee metsästämään elintärkeitä pisteitä ja viime vuosina se onkin laittanut Porin ahtaalle laguunilla. Kotijoukkue lähtee voitto allaan, kun sunnuntaina kukistui kotiareenalla Rauman Fera. Sara-Ella Kemppainen jatkoi pelissä erinomaista lyöntivirettä lyömällä kaksi juoksua. Sarkku on illan ottelussa jokeriosastolla lyöjäjokerin roolissa. Ria Ojala palaa ulkokentälle ja kärkietenijän rooliin. Myös kuumeesta toipunut Henna Tähtilä palaa jokerietenijän rooliin.

Ottelu alkaa Sarkkirannan Koukkupaja Areenalla klo 18.00 Tervetuloa seuraamaan ottelua.