RUNKOSARJAN VIIMEINEN VIERASPELI

Kempeleen Kirin naiset tekevät runkosarjan viimeisen vieraspelimatkansa Seinäjoen pesäpallopyhättöön. Ottelu on samalla Seinäjoen viimeinen kotipeli runkosarjassa. Kempele pelaa vielä kaksi kotiottelua, kun taas Seinäjoki lopettaa runkosarjan kolmeen vierasotteluun.

Sarjassa neljäntenä oleva Seinäjoki on sarjan pirteä yllättäjä pelinjohtajansa Antti Kuusiston johdolla. Kuusisto tuli pelinjohtajaksi tälle kaudelle joukkueeseen, joka on saamassa pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle kotiedun. Seinäjoki on ollut heinäkuussa voittamaton omalla kotiareenallaan kaikissa neljässä pelissä. SMJ on pelannut heinäkuussa lisäksi kaksi tappiollista vierasottelua Porissa ja Jyväskylässä.

Kempele lähtee Seinäjoen reissulle kahden voitetun ottelun jälkeen. Joukkue taistelee edelleen viimeisestä pudotuspelipaikasta ja kaikki irtoavat pisteet ovat tärkeitä taistelussa Lappeenrantaa vastaan. Kempele on kahden pisteen turvin sarjassa kahdeksantena. Sunnuntaina Mynämäen helteessä sisäpeli rullasi hienosti ja joukkue rakensi kotiutustilanteita roppakaupalla. Koko kauden toiminut ulkopeli etsi sunnuntaina uomiaan, mikä teki sunnuntain kamppailusta haastavan.

Kempele ja Seinäjoki kohtasivat toisensa Kempeleessä toukokuun lopussa. Silloin vierailija Seinäjoki voitti molemmat jaksot vähäjuoksuisessa kamppailussa. Kempele on keskittynyt alkuviikosta ulkopelikuvioiden hiomiseen. Ulkopelin merkitys on suuri illan kamppailussa, sillä Seinäjoen jokeriosastolta löytyy kova lyöjätykki Aino-Kaisa Mantere. Hän on lyöjätilastossa tällä hetkellä neljäntenä tehoilla 1+53. Kempeleen tehokkain kotiuttaja Sara-Ella Kemppainen on lyönyt tällä kaudella 1+23 juoksua. Emmi Särkioja on säestänyt hyvin ja on lyönyt 0+22 juoksua.

Ottelu Seinäjoella alkaa klo 18.00 Matsia voi seurata tuttuun tapaan Ruutu-palvelusta, jossa Fanikamera näyttää ottelun suorana.

Tagit: #muntiimi