Runkosarjan päätöskierros!

Sarkkirannan kentällä ratkaistaan tänään ylemmän jatkosarjan viimeiset sijat. Kempeleen Kirin vastustaja tulee Seinäjoelta, joka on sarjassa pykälän korkeammalla kuin Kempele. Seinäjoki lähtee illan otteluun kaksi pistettä kotijoukkuetta edellä. Kolmeen pisteen voitolla Kempele voi nousta sijalle viisi, jos Rauma ei nappaa samaan aikaan pisteitä kotiottelussaan Jyväskylää vastaan. 

Kempele on voittanut kesän molemmat kohtaamiset kotiutuslyöntikilpailujen jälkeen. Seinäjoella napattu voitto ratkaisi Kempeleelle paikan ylemmässä jatkosarjassa. Molemmista joukkueista löytyy kotiutusvoimaa numeroilla pelaavista kuin myös jokeriosastolta. Kempele saa pitkästä aikaa jalkeille joukkueen, jossa ei ole loukkaantumismurheita.

Molempien joukkueiden viimeisin peli on ollut Rauman Feraa vastaan. Kempeleen piristynyt peliesitys ei riittänyt Raumalla voittoon, vaan joukkue hävisi jaksoin 1-0. Seinäjoki puolestaan kampesi Rauman nurin omalla kentällään samoin lukemin. Seinäjoki piti voitollaan toiveita yllä runkosarjan viidennestä paikasta, mutta samalla tarjosi Kempeleelle saman mahdollisuuden. Seinäjoella on pisteiden valossa etulyöntiasema otteluun, mutta puhtaalla 2- voitolla Kempele kipuaa Seinäjoen ohi. Jos Rauma kärsii keskiviikkona kotonaan tappion Jyväskylälle, niin Kempeleen molempien jaksojen voitto riittäisi viidenteen sijaan.

Ottelun jälkeen tiedetään varmuudella puolivälieräparit. Tulehan kannustamaan tänä iltana Kirin naiset voittoon!

Tagit: #pesis, , #muntiimi