Skip to main content

NELJÄS KERTA TODEN SANOO!

Koukkupaja Areenalla vierailee tänään Kempeleen Kirille tuttu joukkue, kun Lapuan Virkiä kohdataan neljännen kerran tälle kaudelle runkosarjassa. Lapua on sarjan ainoa joukkue, joka ei vieläkään kohdannut voittajaa. Olisiko tänään Syrjälän sisaruksista Sannin vuoro voittaa?

Lapua on edennyt tämän kauden aikana voitosta voittoon. Joukkue on noussut muutaman kerran hävityn jakson jälkeen ottelun voittajaksi. Pori toukokuussa, Kempele kesäkuun alussa ja viime sunnuntaina Jyväskylä vei ensimmäisen jakson selvästi, mutta niin vaan Lapua nousi ottelun voittoon. Lapua johtaakin sarjaa 38 pisteellä. Janette Lepistö on noussut lyöjätilaston piikkipaikalle Lappajärvi-pelin hirmutehojen saattelemana. Lepistö teki ottelussa yhden ottelun lyötyjen juoksun ennätyksen tehoilla 3+13. Lepistön koko kauden saldo on 5+48. Iina Lehtinen on antanut taustatukea tehoilla 2+24.

Kempele näytti kulmahammastaan viime sunnuntaina, kun se raapaisi Tampereelta toisen jakson voitolla pisteen. Tason nosto oli tärkeä ensimmäisen jakson epäonnistumisen jälkeen. Kempele tarvitsee samanlaista taisteluilmettä Lapuan haastamisessa, kun sarjan kärkijoukkue on vastassa. Elina Kärsämä iski ensimmäiset juoksunsa Kirin paidassa ja jatkaa lyöjäjokerina. Neea Mikkolan sairastelun vuoksi Ria Ojala pelaa kakkospolttajana ja kolmospolttajan tontin nappaa Essi Kesti. Neea poissaolo vaikuttaa hieman kärjen lyöntijärjestykseen ja peluuttamiseen.

Kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran Kempeleessä lähes kuukausi sitten, niin Kempele sai napattua ensimmäisen jakson ja yhden pisteen. Laguuni on tunnetusti vierasjoukkueille hankala paikka pelata ja sen sai kokea Manse PP myös sunnuntaina. Kotikentällä on merkitystä varmasti tänäkin iltana ja sen avulla Kempele laittaa vierailijat varmasti tiukoille. Kuinka Lepistö onnistuu kotiuttamaan vai lyökö Kärsämä jokeritaistelussa enemmän juoksuja?

Ottelu alkaa Sarkkirannassa klo 18.00. Tervetuloa seuraamaan huippuottelua!

  • Luotu .