Naisten Superpesis starttaa Kajaanissa!

Kempeleen Kirin naisten Superpesiskausi alkaa keskiviikkona 11.5., kun joukkue matkaa Kajaaniin Vaara Pesiksen vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi harjoitusottelua ulkona. Kempele on pelannut Tyrnävää ja Oulun Lipottaria vastaan. Kajaani on pelannut kaksi ottelua Viinijärven Urheilijoita vastaan.

Lähtökohdat otteluun

Kajaani on joukkueena uusi tuttavuus Superpesiskartalla. Pelinjohtaja Saku Komulaisen mukaan joukkue on raikas, energinen ja yhtenäinen. Joukkueen vahvuuksina pelinjohtaja pitää lyöntivoimaa ja ulkopelin kollektiivista yhteispeliä. Monella joukkueen pelaajista ottelu on Superpesisuran ensimmäinen, joten jännitystä on varmasti ilmassa.

Kempeleen uudistuneessa joukkueessa on myös muutamia pelaajia, joille ottelu on ensimmäinen Superpesiksessä. Pelinjohtaja Sami Lassilan mukaan joukkueen vahvuuksia on sisäpelin tasaisuus ja ulkopelin pallovarmuus.

Seuraa näitä pelaajia

Molempien joukkueiden pelitapa perustuu siihen, että tilannetta täytyy syntyä, jotta kotiutusosasto pääsee lyömään joukkueelleen juoksuja. Kajaanin Laura Karjalainen ja Tiia Kääriäinen sekä Kempeleen Essi Kylli ja Sarita Heikkinen näyttelevät pääroolia tässä ottelussa.

Ulkopeli on pitkälti lukkareiden taistelua. Kempeleen Linda Kukkohovi ja Kajaanin Reeta Korhonen yrittävät hankalilla syötöillään tylsyttää vastustajan sisäpeliä.

Oletetut kokoonpanot

Kajaani

1. Inka Ronkainen

2. Tiia Kääriäinen

3. Iina Lehtinen

4. Essi Saastamoinen

5. Saana Sumén

6. Salla Ronkainen

7. Jenna Siira

8. Reeta Korhonen

9. Iiris Huotari

10. Laura Karjalainen

11. Krista Fomin

12. Sanni Sirviö

Kempele

1. Neea Mikkola

2. Essi Kylli

3. Sarita Heikkinen

4. Linda Kukkohovi

5. Heta Rautiainen

6. Henna Tähtilä

7. Jenna Hakkarainen

8. Emmi Särkioja

9. Essi Kesti

10. Iiris Puskala

11. Sara-Ella Kemppainen

12. Iida Möttönen

Ottelu alkaa Kajaanin Keskuskentällä keskiviikkona 11.5. klo 18

Kempeleen Kirin naisten Superpesiskauden 2016 avausvideo