Skip to main content

LAPUA, LAPUA, LAPUA

Naisten pelit jatkuvat tänään keskiviikkona Lapuan Virkiän vieraana. Sarjakärki Lapua on voittanut kauden kaksi aikaisempaa ottelua. Kesän erikoisen otteluohjelman seurauksena Kiri kohtaa kotijoukkueen jo kolmannen kerran kuukauden sisään. Kempele ei ole kohdannut sarjassa muutamia joukkueita vielä laisinkaan.

Kempele sai otettua hippaa kiinni ensimmäisellä jaksolla viime viikon kotiottelussa. Lapua kampesi otteluvoittoon supervuoroparissa, kun Kempele oli voittanut ensimmäisen jakson. Lapua voitti ottelun kolmostilanteet reilusti, mutta Kempeleen tiivis takatilannepelaaminen mahdollisti jaksovoiton.

Kempele on päässyt harjoittelemaan kotiottelunsa jälkeen ja vietti toisen peräkkäisen vapaan viikonlopun peleistä. Lapua puolestaan vieraili sunnuntaina Tampereella, josta se haki kaikki jaossa olleet kolme sarjapistettä. Lapualaiset jatkavat voiton myötä sarjakärjessä tasapisteissä Porin kanssa.

Kempeleen sisäpeli on osoittanut viime peleissä piristymisen merkkejä. Emmi Särkioja ja Sara-Ella Kemppainen ovat löytäneet kotiutukseen oikeat lyönnit. Inka Ronkainen, Neea Mikkola ja Jutta Myllyniemi saivat viime pelissä purettua hyvin vaihtotilanteita. Jutta iski edellisessä pelissä myös kaksi näyttävää juoksua. Illan ottelussa on pieni muutos ulkopelissä, kun Minttu Vettenranta palaa Kempeleen lautasen ääreen.

Ottelu alkaa Lapuan Pisko-areenalla klo 18.00. Ruudun fanikamerapalvelu näyttää ottelun kotikatsomoihin.

  • Luotu .