Kovat pelit jatkuvat - sarjakärki vieraaksi

Kempeleen naisten lähes perinteeksi muodostuneet keskiviikkopelit saavat jatkoa, kun sarjakärki Jyväskylän Kirittäret saapuu Kempeleen Laguunille. Kirittäret ovat pelanneet runkosarjan alkupuoliskon erinomaisesti ja hävinneet vain yhden ottelun tähän mennessä. Pientä päänvaivaa Kirittärille ovat tuottaneet loukkaantumiset, kun Itä-Länsi ottelussa jokeriksi vaihdettu Virpi Hukka jatkoi Viinijärveä vastaan jokerina. Hänen paikkansa kopparina otti tähän asti jokerina pelannut Laura Määttä.

 Joukkueiden edelliset ottelut

Kotijoukkue Kempele pelasi viikko sitten kotikentällään Lapuan Virkiää vastaan. Ukkoskuurojen ja rankkasateiden viivästyttämä peli oli erittäin nihkeää etenkin sisäpelin osalta. Lapua oli riittävästi parempi ja tarkempi lyöntisuorituksissaan ja vei ottelun puhtaasti 0-2.

Kirittäret emännöivät viime sunnuntaina Viinijärven Urheilijoita ja järjestivätkin varsinaiset murskajaiset. Kunnareita nähtiin peräti kolme ja juoksusuhde kirjattiin kotijoukkueelle 24-0.

Tulevasta kamppailusta

Joukkueet kohtasivat toukokuussa Jyväskylässä. Ottelu oli tiukkaa hyvien ulkopelisuoritusten johdosta. Kirittäret löi jaksovoittoihin tarvittavat juoksut, eikä Kempele pystynyt vastaamaan siihen.

Kirittärien ruuti oli viime ottelussa erittäin kuivaa ja kaikki pelaavat pääsivät kirjauttamaan tehopisteitä. Jatkuuko Kirittärien hyvä vire ja miten Kempele on valmistaunut Kirittärien kovia vaihtolyöntejä vastaan? Kempeleen kotiuttaminen on viime otteluissa ollut hieman tukkoista. Miten ketsuppipullo saadaan jälleen avattua ja juoksuja lyötyä?

Kempeleen Kiri - Jyväskylän Kirittäret VRJ Service - Areenalla keskiviikkona 13.7. kello 18.00

Tagit: #pesis,