Skip to main content

Keskiviikkoillan jännäri Lapualla

Lapuan Pisko-Areenalla pelataan keskiviikkoiltana mielenkiintoinen naisten superpesisottelu. Viime kauden pronssipelissä kohdanneet Lapuan Virkiä ja Kempeleen Kiri iskevät yhteen. Joukkueet ovat sarjassa pisteen erolla sijoilla neljä ja kuusi.

Lapuan Virkiä uudisti pelinjohtoaan kuluvalle kaudelle. Jukka Liikala jätti usean vuoden jälkeen viuhkahommat. Tilalle saapui Koskenkorvan Urheilijoista Tomi NIskanen. Niskanen on saanut kaarelle avukseen Vimpelin Vedosta Jussi Haapakosken. Virkiä koki myös pelaajapuolella muutoksia useiden lopettamisien myötä. Näkyvimpänä muutoksena ulkopelissä on ollut lukkarin tontille Raumalta palannut Jenna Kammi-Rahnasto. Lapuan kotiutusvastuu nojaa pitkälti moninkertaisen lyöjäkuningattaren Janette Lepistön varaan.

Kempele on kohentanut viimeisillä kierroksilla huomattavasti ulkopeliään. Edellisessä kotiottelussa Porin Pesäkarhuilla oli kentällemenon kanssa vaikeuksia ja Kempele puolusti myös takatilanteessa hyvin Porin hyökkäykset. Ulkopelin arvo on noussut kärkijoukkueita vastaan isoon rooliin, koska sisäpelissä tilanteiden rakentelu on haastavampaa kärkijoukkueita vastaan.

Kempele ja Lapua ovat pelanneet yleensä tiukkoja otteluita keskenään. Otteluvoitot kääntyvät kuitenkin Lapuan eduksi pidemmän aikavälin tarkastelussa. Kempele lähtee hakemaan voimaa viime kesän jatkosarjan ottelusta, jossa Lapua kaatui sen kotikentällä jaksoin 0-2.

Kempeleläiset pesisjännärit voivat seurata illan ottelua Ruutu + -palvelun kautta. Ottelu alkaa klo 18.00

Kuva: Lassi Karvonen

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .