Kempeleen laguuni saa vieraita etelästä

Kempeleen naiset jatkavat kotiotteluitaan ja saavat vieraita etelästä, kun Vihdin Pallo saapuu sunnuntain otteluun vieraaksi. Molemmilla joukkueilla on edellisistä otteluista allaan tappiot. Vihdin ulkopeli Raumaa vastaan oli heikkoa, kun taas Kempeleen sisäpeli takkusi pahemman kerran Tamperetta vastaan. Nähtäväksi jää, pystyykö kumpikin joukkue parantamaan peliesitystään tämän päivän kamppailuun.

Viimeisimmät 3 peliä:

Kotijoukkue:
Kempele-Tampere 0-2 (0-1, 0-1)
Jyväskylä-Kempele 2-0 (3-0, 3-1)
Kempele-Pori 0-2 (1-2, 2-3)
Vierasjoukkue:
Rauma-Vihti 2-0 (7-0, 3-2)
Vihti-Pori 1-0 (1-1, 9-8)
Tampere-Vihti 1-0 (5-2, 1-1)

Kauden kohtaamiset:
Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran tällä kaudella.

Joukkueiden tilanne:
Kotijoukkue Kempele on kerännyt seitsemästä ottelusta neljä sarjapistettä ja majailee sarjataulukossa sijalla 10. Sisäpeli ja etenkin kotiuttaminen on ollut erittäin tukkoista pelistä toiseen. Kempele on lyönyt neljässä viimeisessä ottelussa yhteensä kuusi juoksua.

Vihti on sarjataulukossa Kempeleen yläpuolella yhden pisteen edellä. Vihti on pelannut ennakkoluulottomasti ja voittikin Porin kotonaan aamupäivän helteisessä koululaisottelussa.

Kotijoukkue:
Ketsuppipullon täytyy kotiuttamisen osalta aueta, että joukkue voi taistella jakson ja koko ottelun voitosta. Ulkopeli on totutun hyvällä tasolla ottelusta toiseen.

Vierasjoukkue:
Vihdin pelaaminen perustuu pitkälti ykköskärjen onnistumisien varaan. Hyvin mailan varressa ovatkin onnistuneet Marika Karhu, Ella Kaasinen ja Annika Färm. Ulkopeli pohjautuu lukkari Annika Färmin toimintaan, joka peliälyllään ja hankalilla syötöillään pyrkii tylsyttämään vastustajan sisäpeliä.

Loukkaantuneet/pelaajavaihdokset:
Kempele muutti lyöntijärjestystään Tampere otteluun, kun Linda Kukkohovi siirtyi numerolle 7 vastaamaan kakkoskärjen vaihto- ja kotiutustehtävistä. Muuten kokoonpano on pysynyt samana.

Vihdin lyöntijärjestys on vaihdellut otteluiden välillä. Taiju Ollila ja Ella Kaasinen ovat vaihdelleet paikkojaan numeroilla 2,3 ja 5. Emmi Hytösen rooli on vaihdellut ykkös- ja kakkoskärjen etenijänä.

Tilastohuippu & kuumin pelaaja
Kotijoukkueen kärkilyöntitilastoa johtaa Sarita Heikkinen 33 kärkilyönnillä. Tämä oikeuttaa kärkilyöntitilaston sijaan 12.

Taisteluparit
Illan ottelu tulee olemaan lukkareiden taistelu. Miten Vihdin Annika Färm onnistuu hankaloittamaan kotijoukkueen sisäpeliä vai pitääkö Kempeleen kaaripeli Färmin aisoissa? Millä tavoin vastaa kotijoukkueen Linda Kukkohovi ja miten hän saa syötöillään kuriin hyvässä vireessä olevat Karhun, Kaasisen ja Färmin?

Kempeleen Kiri - Vihdin Pallo sunnuntaina 5.6. kello 17 VRJ Service-Areenalla

Tagit: #pesis,