Kempele - Rauma 29.7. - Otteluraportti

Kempele - Rauma 0-2 (1-3, 1-3)


Kempeleen Kiri aloitti ensimmäisen jakson sisävuorolla tehottomasti, eikä saanut peliään käyntiin ollenkaan. Rauma sen sijaan rakenteli rauhallisesti tilannetta, ja sai avausjuoksunsa heti ensimmäisessä sisävuorossa (Sini Strander / Kaisa- Maija Rosvall).

Kempele - Rauma 29.7.

Kotijoukkue sai toisessa vuoroparissa tasoitettua tilanteen 1-1, kun Paula Siuruainen toi juoksun harhaheitolla. Rauma teki tasoittavallaan ensin yhden lisäjuoksun Iida Möttösen lyödessä Mirka Rintamäen kotiin. Sen jälkeen päivän onnistujiin kuulunut Sini Strander jatkoi vielä onnistumisiaan lyöden Miia Karppasen kotiin. Lisäjuoksuja ensimmäisessä jaksossa ei nähty ja se päättyi Rauman Lukolle 1-3. Kempeleen Kirin peliä leimasi erityisesti ensimmäisellä jaksolla hermostuneisuus ja apaattisuus. 

Toinen jakso alkoi samoissa merkeissä kuin ensimmäinenkin. Rauma rakenteli tilanteita ja teki juoksun/ vuoropari: 0-1 Sini Strander/ Miia Karppanen, 0-2 Tiina Andreasen/ Hanna Väisänen, 0-3 Enni Kylä-Kause/ Venla Rapila. Kotijoukkue sen sijaan teki paljon turhia paloja ja pahasti solmussa ollut sisäpeli ei lähtenyt aukeamaan vasta kuin kahdessa viimeisessä vuoroparissa. Kotijoukkue kaunisteli lopputulosta 1-3 vielä viimeisessä sisävuorossaan, kun Emilia Linna löi ja Paula Siuruainen toi kotijoukkueen toisen jakson ainokaisen.

Kempeleen ykköspalkittu Sarita Hekkinen, kakkospalkittu Emilia Linna. Raumalta ykköspalkittu Jenna Kammi-Rahnasto ja kakkospalkittu Sini Strander.