Sunnuntai-illan ottelu käydään Pirkanmaalla

Naisten superpesiksen jatkosarjan pelit jatkuvat tällä kertaa vierasottelulla. Ottelua emännöi Manse PP Tampereelta. Molemmat joukkueet lähtevät sunnuntain peliin voitto allaan. Tampere on sarjassa kolmantena ja Kempele nousi perjantain voittonsa myötä viidennelle sijalle.

Kempeleen Kiri vierailee tämän kesän aikana toistamiseen Kaupin urheilupuistossa Tampereella. Edellinen vierailu kesäkuussa oli voitokas melkoisen jännitysnäytelmän jälkeen. Kesäkuun peli venyi viidenteen kotiutuslyöntikilpailuun saakka, josta Kempele poistui voittajana. Tampereen vierailu Kempeleeseen oli myös voitokas reissu, kun Kempeleessä voittaja löytyi jo kahden jakson jälkeen.

Kempele lähtee Tampereelle voitto allaan, kun perjantaina kaatui Porin Pesäkarhut kotikentällä. Kiri iski palloa mallikkaasti ja rohkeasti palloa merkistä väliin. Kiri on muuttanut hieman kokoonpanoa edellisestä ottelusta. Jenna Hakkarainen palaa takakentälle ja Annika Linna siirtyy kakkoskoppariksi. Jokeriosastolta löytyy jälleen uusi superpesiskasvo, kun Kempeleen oma kasvatti Jenni Nättinen saa tulikasteensa illan ottelussa. Edellisen ottelun ykköspalkittu Hanna Lammela edustaa Kiriä nuorisoleirillä Seinäjoella yhdessä Ria Ojalan kanssa.

Kotijoukkue Manse PP on kokenut jatkosarjassa Kempeleen lailla voiton riemua kuin myös tappion kitkerää jälkimakua. Jatkosarjan avausottelussa keskiviikkona Lapuan Virkiä kävi kuittaamassa kaksi sarjapistettä mukaansa. Perjantain vierailu Raumalle oli voitokas jaksoin 0-2. Tampere on lyönyt sarjassa toiseksi eniten juoksuja Jyväskylän jälkeen. Manse PP:n kovin kotiuttaja on ollut Susanna Kylä-Kause (5+41).

Peli Tampereella alkaa paikallista aikaa klo 17.00. Kempeleen otteita voi seurata Ruutu-palvelun kautta.

Tagit: #pesis, , #muntiimi