Kempele kärkijoukkueen vieraaksi

Kempele kohtaa Kaupin urheilupuistossa viime kauden mestarijoukkue Manse PP:n Tampereelta keskiviikkona. Tampere on tällä hetkellä kauden kovin kunnon mittari, sillä joukkue on voittanut kaikki pelaamansa ottelut. Kempele juoksee kiilaan kahden ottelun voittoputkessa.

Manse PP tunnetaan hyvänä ulkopelijoukkueena. Joukkue on päästänyt kuitenkin kärkinelikosta eniten juoksuja (27). Esimerkiksi tilastokärki Jyväskylä on antanut vastustajalleen ainoastaan neljätoista juoksua. Tampere on iskenyt tällä kaudella naisten superpesisjoukkueista eniten juoksuja (59). Tampereen ykköskotiuttaja on ollut Susanna Kylä-Kause, joka on sivaltanut vastustajien kentästä kuusitoista (2+14) juoksua.

Kempeleen Kiri lähtee Tampereelle kahden voitokkaan ottelun jälkeen. Joukkue iski komeat voitot kärkinelikon joukkueista Porista ja Lapuasta. Näiden voittojen myötä Kempeleen on mukava matkata haastamaan kotijoukkuetta. Parantunut ulkopeli ja hyvin toimiva vaihtopeli ovat olleet voittopelien avaimena. Kempeleen Kiri joutuu miettimään tarkoin lääkkeet, kuinka nollatilanne tullaan purkamaan Manse PP:tä vastaan.

Kempele on lyönyt mukavasti juoksuja tälle kaudelle (44). Kempeleen kovimmat kotiuttajat ovat olleet Iiris Puskala (15 lyötyä) sekä Linda Kukkohovi (7 lyötyä). Kempeleläisiä löytyy hyvin myös etenijätilaston kärkisijoilta, sillä toisena oleva Essi Kylli on tuonut kaksitoista juoksua. Viidentenä oleva Jutta Myllyniemi on kipittänyt kotipesän turvaan yhdeksän kertaa.

Tampere ja Kempele kohtasivat viime kaudella toisensa kuusi kertaa. Runkosarjassa molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa. Joukkueet kohtasivat syksyn välieräsarjassa, jossa Tampere oli vahvempi voitoin 3-1. KeKin ja Mansen pelit ovat olleet yleensä vähäjuoksuisia kamppailuita, joissa molempien joukkueiden erinomaiset ulkokentät ovat pitäneet juoksumäärän vähäisenä.

Kiivas taisto alkaa Tampereella klo 18.00. Ottelua voi seurata Ruutu-palvelun fanikameran kautta.


Huomaathan myös, että Itä-Länsi -yleisöäänestys pyörii parhaillaan! Tänä vuonna jokaisesta joukkueesta on valittu äänestykseen pelaaja, jolle aikuisten Itä-Länsi-edustus olisi uran ensimmäinen.

Meidän joukkueen edustajaksi on valittu hurjassa lyöntivireessä oleva Iiris Puskala! Irkku keikkuu lyöjä- ja kärkilyöntitilastojen kärkikahinoissa ja onkin ollut joukkueemme kantavia voimia. Käyhän siis sinäkin antamassa äänesi meidän Irkulle! <3

Kaikille avoin yleisöäänestys käydään 4.-8.6.

✅ Lue lisää: https://bit.ly/2snKsv9

✅ Äänestä tästä: https://bit.ly/2sEtszP

 

Tagit: #pesis, , #muntiimi