Skip to main content

Kausi 2018 käynnistyy! Otteluennakko: Lappajärvi - Kempele

Kausi on aivan käsillä! Se on varhainen helatorstain aamu, kun Kempeleen Kirin naisten bussi lähtee kohti kauden 2018 ensimmäistä ottelua ja vieraspelireissua. Bussin päätepisteenä on kraatterijärvestään tunnettu Etelä-Pohjanmaan piskuinen Lappajärvi. 

 

Kotijoukkue Lappajärven Veikot aloittaa nyt toisen kautensa naisten superpesiksessä. Viime kesän ensimmäinen kausi päättyi runkosarjan viimeiseen sijaan, eikä Lappajärven Veikot saanut yhtään kolmeen pisteen voittoa. Tänä vuonna joukkue hamuaa varmasti täyden pisteen pottia heti ensimmäisestä pelistä lähtien. Joukkueen viuhkamies on vaihtunut sitten viime kesän, joten joukkue on varmastikin yllätysvalmiina kauden ensimmäisessä sarjapelissään. 

Kempele lähtee kauden ensimmäiseen peliin hyvien harjoituspelien jälkeen. Joukkue pelasi menneenä viikonloppuna kaksi voitokasta harjoitusottelua, joissa etenkin ulkopelin varmuus näytti taas kyntensä.  Kempele on antanut talven ja kevään harjoituspeleissä vastustajalleen todella vähän juoksuja, joten ulkopelin varaan on hyvä rakentaa myös kauden alkua. 

Viime kauden molemmat keskinäiset kohtaamiset Kempeleen ja Lappajärven välillä kääntyivät Kempeleen kolmeen pisteen voitoiksi. Lappajärven loppukausi meni alemmassa loppusarjassa, kun taas Kempele eteni pronssipeleihin asti. Kempele sijoittui viime kauden päätteeksi upeasti neljänneksi. Tätä sijoitusta joukkue lähtee parantamaan tulevalla kaudella! 

 

Katso myös juuri julkaistu Ylen ennakkopaketti naisten superpesiksestä: tästä

 

Kuva: Lassi Karvonen

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .