EVELIINA KESTI VIERAILEE VANHALLA KOTIAREENALLAAN

Lämpimän sunnuntai-illan jännitysnäytelmä käydään Kempeleen ja Rauman välillä Koukkupaja Areenalla. Joukkueet ovat viime kausina tahkonneet tiukkoja otteluita ja yleensä ratkaisua on haettu supervuoron kautta. Joukkueet taistelevat tänäkin vuonna samoista sarjasijoituksista, joten jännitystä ei tule puuttumaan tämän illan matsista.

Rauma ja Kempele kohtasivat toukokuun alkupäivinä koleassa Otanlahdessa. Peli päättyi silloin kotijoukkueen voittoon 1-0. Peli eteni tasaisissa merkeissä koko ottelun ajan ja voittoa tarjottiin molemmille joukkueille. Ottelu ratkesikin vasta toisen jakson viimeisessä sisävuorossa.

Rauma majailee tällä hetkellä sarjassa sijalla seitsemän. Kempele on pari pykälää alempana kahdeksan pistettä Raumasta jääneenä. Rauma on uurastanut pelien kanssa ja heillä on pari peliä pelattuna enemmän kuin illan kotijoukkueella. Rauma ja Kempele ovat ottaneet kauden aikana yhden kolmen pisteen voiton, joka on molemmilla Lappajärven Veikoista. Rauman pistepottia ovat lihottaneet niukat kahden pisteen voitot, joita se on pystynyt ottamaan kauden aikana jo viisi.

Rauman Ferasta löytyy Pohjois-Suomen pesäpalloväelle tuttuja kasvoja paljon. Jenna Siira ja Laura Pohjola kuuluvat vakio yhdeksikköön. Jokeriosastolta löytyy Kempeleen oma kasvatti Eveliina Kesti, joka on

Rauman Feran ylivoimaisesti kovin kotiuttaja. Hän on lyönyt alkukaudesta 17 juoksua joukkueelleen. Lisäksi Rauman pelinjohtajana toimii Kempeleessäkin vuosia pelannut Toni Ojala, joka on viime vuosina edustanut menestyksekkäästi Kirin Harmaakarhuja.

Kempeleen alkukauden erinomainen ulkopeli koki pienen notkahduksen Lapualla keskiviikkona. Räpylävirheitä sattui peliin enemmän kuin koko kesänä yhteensä. Sisäpelin osalta palasia on loksahtanut kohdalleen ja Kiri on onnistunut luomaan kotiutustilanteita pääkotiuttajilleen. Kuinka naisten Itä-Länteen valitut Jutta Myllyniemi ja Emmi Särkioja onnistuvat illan kamppailussa? Entä B-tyttöjen arvo-otteluun valitut Annika Linna, Reetta Törmänen ja Hanna Lammela? B-tyttöjen neljäs edustaja Ria Ojala huilaa illan ottelun pienen vamman takia.

Ottelu alkaa Sarkkirannassa klo 17.00 Tervetuloa seuraamaan jännittävää naispesistä!