Ennakko: KeKi - KaMa

Kempeleen Kirin naiset ovat päässeet aloittamaan kautensa rauhallisesti, sillä takana on vasta kolme täysimittaista ottelua kesän aikana. Jokaisessa pelissä pisteille yltänyt ja viimeisimpänä Viinijärveltä kaksi pistettä ryövännyt joukkue pääsee nyt ensimmäistä kertaa mittelemään taitojaan hallikauden komeettaa vastaan, kun kiilaan siis astelee viime syksynä nousunsa Superpesikseen varmistanut Kankaanpään Maila.

Kankaanpää on pelannut varsin ennakkoluulottomasti myös talvisen hallihopeansa jälkeen. Viimeisimpänä sai kyytiä vanha taistelutoveri ykköspesiksen ajoilta, kun toinen nousija Seinäjoki joutui taipumaan selvästi. Kankaanpää sai sunnuntaisessa pelissä lukuisia onnistumisia sisäpelissä, ja oli hyvässä lyönnissä koko joukkueen osalta. Kelin salliessa Laguunilla onkin tarjolla varmasti viihdyttävä peli!

Kempeleen joukkueesta Paula Siuruainen on ehtinyt edustaa Kankaanpään väreissä kolmen vuoden ajan. Pasina tunnettu Paula onkin siten Kempeleen tarkimmin nuotitettu pelaaja, mutta Paula on talven aikana opetellut uusia kujeita yllättääkseen parin vuoden takaiset joukkuetoverinsa. Kankaanpäältä kannattaa seurata Jokisen sisaruksia, jotka toimivat sisäpelin päämoottoreina Lauran kiitäessä kovaa kärjessä ja Niinan suorittaessa kerta toisensa jälkeen eleettömän varmasti.