Skip to main content

Monivaiheinen sarja-avaus Kajaanissa

Kauden 2016 ensimmäinen peli oteltiin Kajaanissa Vaara Pesistä vastaan. Ottelu oli erittäin tapahtumarikas ja ensimmäisen sarja-pelin jännitys olikin ihan käsin kosketeltavissa. Kempele lähti kotimatkalle harmittavasti vain yksi piste takataskussaan, vaikkakin enemmänkin oli otettavissa. Ottelun lopputulos 2-1 (5-1, 1-4, 0-0, 3-2).

Ensimmäinen jakso oli Vaara Pesiksen hallintaa, kun taas Kempele takelteli oman sisäpelinsä kanssa. Ensimmäisessä vuorossa kajaanilaiset saivat tehtailtua yhden juoksun ja tasoittavallaan Kempele tuli tasoihin Heta Rautiaisen lyödessä ja Sara-Ella Kemppaisen tuodessa. Seuraavissa vuoroissa vain Vaara Pesis sai kotiutustilanteita aikaiseksi. Kajaanilaisten Essi Saastamoinen löysi yhteensä jopa neljä kertaa juuri sopivan aukon lyönneilleen kempeleläisten kentästä ja Saana Sumen vastasi yhdestä. Jakso päättyi siis kajaanilaisille 5-1.

Toisella jaksolla Kempele sai sisäpelinsä kuntoon ja oli tällä kertaa vetovastuussa ottelun hallinnasta. Ensimmäisessä vuorossa onnistui Sarita Heikkinen kotiuttaessaan Essi Kyllin ja sen jälkeen Sara-Ella Kemppainen onnistui vaihtotilanteessa yllättämään Vaara Pesiksen takakentän yhden juoksun arvoisesti, kun Henna Tähtilä kirmasi kotiin saakka. Tasoittavallaan Vaara Pesis onnistui kaventamaan tilannetta Reeta Liuskin mailasta. Toisessa vuorossa onnistui Linda Kukkohovi kotiuttaessaan Essi Kyllin ja neljännessä vuorossa puolestaan Iiris Puskala kotiutti Essi Kestin. Toinen jakso päättyi kempeleläisille 1-4.

Kempele lähti supervuoroon ulkoa ja onnistui pitämään vastustajansa nollilla. Kuitenkaan Kempeleen sisäpeli ei tässä vuorossa pyörinytkään odotetusti, eikä joukkue näin saanut hyödynnettyä supervuoroa edukseen. Kotiutuslyöntikilpailussa Vaara Pesis onnistui kolme kertaa Essi Saastamoisen, Saana Sumenin ja Iiris Huotarin toimista. Kempele lähti takaa-ajoon, mutta onnistujiksi kirjattiin vain kaksi paria. Heta Rautiainen ja Iiris Puskala onnistuivat kotiutuksissaan. Kotiutuslyöntikilpailu päättyi Vaara Pesikselle 3-2 ja näin ollen koko ottelu lukemin 2-1.

Kempeleen joukkueessa oli tänään joukko superpesisdebytantteja: Sara-Ella Kemppainen, Essi Kesti, Iiris Puskala, Emmi Särkioja ja Henna Tähtilä. Heidän ja muiden pelaajien otteita on nähtävillä seuraavan kerran sunnuntaina 15.5.16, kun joukkue matkustaa Seinäjoen vieraaksi. Ottelu alkaa klo 13.

 

Palkitut

Vaara Pesis                          Kempele
1. Essi Saastamoinen          1. Jenna Hakkarainen
2. Tiia Kääriäinen                 2. Linda Kukkohovi

  • Luotu .