EI PISTEITÄ LAPUALTA

Lapua – Kempele 2-0 (2-0, 1-0) 

Kempeleen vierailusta Lapualle ei jäänyt paljoa kerrottavaa. Sateisessa ja koleassa säässä pelattu ottelu ei tarjonnut tilanteita ja juoksuja kuin kotijoukkueelle. Juoksulukemat molemmilla jaksoilla jäivät jalkapallolukemiin. Kempeleen ulkopeli kesti jälleen hyvin kotijoukkueen rynnistykset, mutta sisäpeliin jäi reilusti parannettavaa. 

Lue lisää

NAISILLA TUPLAVIIKONLOPPU EDESSÄ

Kempeleen Kirin naisten pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna kahdella pelillä. Viikonlopusta erikoisen tekee sen, että Kiri vierailee lauantaina Lapuan Pisko-Areenalla ja pelaa sunnuntaina kotiottelun Koukkupaja Areenalla Seinäjokea vastaan. Kempele on napannut kaksi pistettä kolmessa pelaamassaan ottelussa.

Lue lisää

VOITOKAS KOTIAVAUS!

Kempele – Mynämäki 1-0 (3-0, 3-3) 

Kempeleen Kiri sai vastustajan Varsinais-Suomesta, kun Mynämäki saapui kautensa kolmanteen vierasotteluun. Kotijoukkue esitti erinomaista ulkopeliä aurinkoisessa kesäsäässä ja löi ensimmäisellä jaksolla tarvittavat juoksut koppareiden edestä. Toisen jakson juoksut tasattiin, vaikka vierailijat käväisivätkin kolmen juoksun johtoasemassa. 

Lue lisää

KOTIAVAUS EDESSÄ!

Kirin naisten kauden kotiavaukseen vastustajaksi kiilaan juoksee Mynämäen Vesa. Vierailijat nousivat superpesikseen tälle kaudelle vakuuttavan ykkössarjakauden jälkeen. Kempele teki viikko sitten tuplareissun etelään ja lähtee metsästämään kauden avausvoittoa. Peli alkaa lauantaina 18.5. klo 16.00. 

Lue lisää

TIUKKAA VÄÄNTÖÄ!

Fera, Rauma – Kempele 1-0 (1-1, 3-2) 

Kempeleen vierailu Rauman Otanlahteen noudatti samaa kaavaa kuin lauantain Tampereen vierailu. Jaksot olivat tilanteiden ja juoksujen valossa tasaisia ja Kempeleelle tarjottiin voittoa. Kotijoukkue osoittautui kuitenkin vahvemmaksi toisella jaksolla yhden juoksun verran. 

Lue lisää