Kausi päättyi pettymykseen

Kempele – Lapua 0 – 2 (0-2, 1-5)

Kempeleen Kiri ja Lapuan Virkiä kohtasivat lauantaina toisessa pronssiottelussa. Mitalit olivat katkolla vierasjoukkueelle. Lapua käytti tilaisuutensa hyväksi ja voitti Koukkupaja Areenalla jaksoin 0-2. Kotijoukkueella oli avausjaksolla oma etsikkoaikansa, jota se ei pystynyt käyttämään hyödykseen. Lapua vei väkisin ensimmäisen jakso. Toisen jakson ratkaisijaksi nousi pelaajauransa todennäköisesti lopettava Paula Saloranta.

Lue lisää

Taistelu pronssista jatkuu

Kempeleen Kirin ja Lapuan Virkiän pronssisarja jatkuu lauantaina 9.9. Kempeleessä Koukkupaja Areenalla. Keskiviikkona pelattu avausottelu päättyi supervuoroparin jälkeen kotijoukkue Virkiän voittoon 2-1. Pronssimitalit voittaa kahdella voitolla.

Lue lisää

Lapua vei ensimmäisen pronssipelin

Lapua – Kempele 2-1s (9-0, 5-7, 2-0)

Lapuan ja Kempeleen välinen ensimmäinen pronssipeli venyi supervuoropariin asti. Lapua oli vahvempi ja nappasi kiinnityksen pronssimitaleihin. Lapua vei ensimmäisen jakson reilusti, mutta toisen jakson nappasi Kempele yhden hyvän sisävuoron ansiosta.

Lue lisää

Taistelu pronssimitalista alkaa

Kempeleen Kirin naisten joukkue on selvittänyt tiensä mitalipeleihin asti. Niukat tappiot välieräsarjassa Tampereen Manse PP:lle tarkoitti sitä että Kempele pelaa kauden lopuksi pronssimitaleista. Taistelu mitalista alkaa tänään Lapualla klo 17.00. Sarja jatkuu lauantaina Kempeleessä.

Lue lisää