kekifest

Kempele tyly vieras Lappeenrannassa - puhdas voitto pohjoiseen

Pesä Ysit Lappeenranta – Kempele 0-2 (4-5, 0-3)

Kempeleen Kiri kävi hakemassa pitkän reissun päätteeksi pisteet Lappeenrannan Vanhalta kentältä. Ensimmäisellä jaksolla tanssittiin tasatahtiin, mutta toisella jaksolla Kempele hallitsi ja vei ottelun nimiinsä jaksoin 0-2. Kempeleen tehokkain kotiuttaja oli Iiris Puskala kolmella kotiutuksella.

Lue lisää

Pisteet jäivät helteiselle Pihkalan stadionille

Tahko leidit, Hyvinkää – Kempele 2-0 (2-1, 8-5)

Kempeleen Kirin naisten kahden ottelun etelän kiertue alkoi tappiolla Tahkon leidejä vastaan Hyvinkäällä. Ensimmäisellä jaksolla juoksujen ja tilanteiden tekeminen oli molemmilla joukkueilla hankalaa. Toista jaksoa Kempele hallitsi viimeiseen vuoroon saakka, jossa Hyvinkää pääsi rokottamaan Kempeleen takakenttää voiton arvoisesti.

Lue lisää

Naiset matkaavat tuplapelireissulle - lauantaina vastassa Hyvinkää ja sunnuntaina Lappeenranta

Kempeleen Kirin naisten joukkue pakkaa kamat perjantaina bussiin ja lähtee kahden pelin kiertueelle. Lauantaina pelataan maineikkaalla Pihkalan pesäpallostadionilla Hyvinkäällä ja sunnuntaina on vuorossa idän eksotiikkaa, kun Suomen kaakkoiskolkasta löytyy Lappeenranta. Molemmat joukkueet löytyvät tällä hetkellä sarjan alapäästä, joka ei kuitenkaan kerro kaikkea niiden potentiaalista pärjätä sarjassa.

Lue lisää

Kolme pinnaa MiiluAreenan Superlauantaista!

Kempele – Fera, Rauma 2-0 (6-1, 5-4)

Pattijoen MiiluAreenan keltamusta väri vaihtui lauantai-iltapäivänä sinivalkoiseksi, kun Kempele kohtasi Rauman Feran. Kotijoukkue Kempele otti kauden toisen kolmen pisteen potin, kun se vei ottelun molemmat jaksot ja voitti ottelun 2-0. Iiris Puskala iski entisellä kotikentällään viisi juoksua. Iiristä hyvin säestivät Sarita Heikkinen ja Linda Kukkohovi kahdella lyödyllä juoksulla.

Lue lisää

Pesisherkkua tarjolla superlauantaina Pattijoella

Launtaina vietetään Superlauantaita Pattijoella! Kempeleen Kiri tuo kotiottelunsa Pattijoen MiiluAreenalle lauantaina 9.6. ja vastakkaiseen kiilaan juoksee Rauman Fera. Tuon jälkeen yleisölle on tarjolla vielä miesten superpesistä, kun Pattijoen Urheilijat ja Kouvolan Pallonlyöjät ottavat mittaa toisistaan!

Lue lisää