Meitä kaikkia yhdistää yksi asia - Kempeleen Kiri!

Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistusten ja suositusten mukaisesti joukkueemme on harjoitellut omatoimisesti reilun kolmen viikon ajan. Yllättävä poikkeustilanne pakotti valmennuksen muokkaamaan harjoitusohjelmia uuteen tilanteeseen sopivaksi.

Pelaajat harjoittelevat yksin, sekä ulkona, että kotitiloissa. Harjoitukset ovat koostuneet erilaisista liikkuvuus-, lihaskunto-, voima- ja juoksuharjoitteista. Kempeleen kunnalle kiitos siitä, että meiltä löytyy ulkoportaita, liikuntapuistoja ja loistavaa ulkoilumaastoa - niille on nyt tarvetta!

Poikkeusolot ovat tuoneet joukkueelle paljon haasteita, mutta se on antanut myös mahdollisuuksia. Töiden, opiskeluiden ja harjoittelun rytmittäminen on nyt helpompaa, sillä päivän harjoitukset voi tehdä silloin, kun se pelaajalle yksilöllisesti töiden tai etäopiskeluiden lomassa sopii.

Joukkueurheilija kaipaa ympärilleen treenikavereita ja erityisesti joukkuetta. Joukkue on pitänyt yhteyttä videopuheluiden ja sosiaalisen median välityksellä. Haasteet on tehty voitettaviksi. Kaipuu pelikentille on kova. Kun pelit pandemian mentyä ohitse vihelletään käyntiin, on joukkue fyysisesti valmis, täynnä energiaa ja valmis näyttämään tunteensa!

Samalla seurana toimimme myös osana ympäröivää yhteisöä. Näin on ollut seuran syntyajoista (1915) lähtien. Kempeleen Kiri on tarjonnut kuntalaisille tavan irtautua arjesta urheilun kautta. Läpi sotavuosien, raskaan jälleenrakennuksen ajan ja 90-luvun laman. Siinä on yli 100 vuotta vapaaehtoistyötä paikallisen terveyden- ja hyvinvoinnin eteen.

Joukkueemme sponsorit ovat yksi toimintamme kivijaloista. He osaltaan tekevät mahdolliseksi kempeleläisen huippupesäpallon. On meidän vuoromme auttaa heitä. Edustusjoukkueemme tarjoavat kumppaneillemme mahdollisuuden näkyä sosiaalisen median kanavissamme. Ota yhteyttä meihin, niin juostaan yhdessä yli Coronan niin että heilahtaa!

Meitä kaikkia yhdistää yksi asia - Kempeleen Kiri!

 

Yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tagit: #pesis, , #muntiimi