Kempeleen Kiri heijastaa valoa pimeille teille

Kempeleen Kirin naisten superpesisjoukkue on ottanut kantaa nyt tärkeään asiaan näin Suomen pimeimmän aikakauden vallitessa. Naisten joukkue on tehnyt "Kempeleen Kiri heijastaa valoa pimeille teille" -videon yhteistyössä Oulun poliisin, Zeppeliinin Kello-Optiikan ja Ompelimo Sirpa Kovalaisen kanssa.

Idea videosta syttyi, kun joukkueellemme lahjoitettiin heijastinliivit. Halusimme luoda jotain spesifiä, tärkeää ja hauskaa liivien ympärille, ja päätimmekin lähteä ideoimaan jonkin näköistä videota, jossa kertoisimme heijastimien tärkeydestä. Halusimme olla esimerkkinä kaikille junioreista senioreihin. Huomasimme, että joukkueemme sisältä löytyi taitureita myös tällä alalle, joten aloimme tositoimiin. Käsikirjoitus valmistui ja samalla olimme yhteydessä myös Oulun poliisiin, josko poliisi haluaisi olla mukana tällaisessa tempauksessa. Poliisi suostuikin ja lähdimme kuvaushommiin. Kuvaukset saatiin purkitettua mallikkaasti ja otot editoitua kasaan reippaasti. Nyt video on valmis!

Videolla maskottimme "Kekikarhu" seikkailee joukkueemme mukana oivaltaen samalla merkittäviä asioita. Toivottavasti ja eiköhän me nähdä Kekikarhu myöskin kesällä pelikentillä! ;)

Suuret kiitokset kaikille videossa mukanaolleille yhteistyökumppaneille ja taustahenkilöille!

Katso video kokonaisuudessaan meidän Youtube-kanavalta