KeKi matkaa naisten halli-SM -karsintaturnaukseen helmikuussa Lapualle

Naiset pelaavat halli-SM -karsintaturnauksen Lapualla la 13.2.2016. Vastassa on kotijoukkue, Suomenmestari Lapuan Virkiä ja tulevan kesän runkosarjan paikallispari Kajaanin Pallokerho. KeKi ja KPK kohtaavat kesän runkosarjassa neljä kertaa. Nyt talvella saadaan todellinen tasonmittaus uusiutuneelle joukkueelle.

 

Lohko A: Kajaanin Pallokerho; Kempeleen Kiri; Lapuan Virkiä

La 13.2. Lapua-Kempele A 10.30 Patruuna-Areena
La 13.2. Kempele-Kajaani A 13.00 Patruuna-Areena
La 13.2. Kajaani-Lapua A 15.30 Patruuna-Areena

Otteluaika on Halli-SM-alkulohkojen otteluissa 3+3 vuoroparia ja lopputurnauksessa 4+4 vuoroparia. Supervuoroa ei pelata, vaan jaksovoittojen ollessa tasan siirrytään suoraan kotiutuskilpailuun. Naisten halli-SM -turnausohjelma: http://www.pesis.fi/superpesis/naiset/halli-sm/

Nuorentunut KeKin naisjoukkue joutuu helmikuussa todelliseen tulikokeeseen kohdatessaan Lapuan. Mutta sehän ei haittaa, vaan intoa puhkuen katsotaan miten käy! Takana vasemmalta oikealle: Jenna Hakkarainen, Iiris Puskala, Neea Mikkola, Linda Kukkohovi, Milla Karjalainen, Sara-Ella Kemppainen, Iida Möttönen, Essi Kesti, Heta Rautiainen. Edessä: Emmi Särkioja, Sarita Heikkinen, Tiia Valtanen. Kuva Markku Kovalainen.