Hyvinvointipalvelut

Milloin olet viimeksi tehnyt hyvän teon itsellesi?

Sinä olet elämäsi tärkein ihminen, ja siksi oman kehon ja mielen hyvinvoinnista huolehtiminen on yksi arvokkaimmista teoista, jonka voit itsellesi tehdä.

Me Kempeleen Kirissä haluammekin tarjota sinulle mahdollisuuden lisätä omaa hyvinvointiasi liikunnan avulla. Järjestämme hyvinvointipäiviä, joiden tavoitteena on tarjota tietoa osallistujan fyysisen kunnon tilasta, sekä vinkkejä fyysisen hyvinvoinnin parantamiseen. Fyysisellä aktiivisuudella on tunnetusti paljon terveysvaikutuksia, jotka parantavat arjessa ja työssä jaksamista.Liikunta vaikuttaa positiivisesti myös mielialaan. Hyvinvointipäivinä pyrimmekin luomaan ilmapiirin, jossa liikkuminen on mukavaa ja jokainen osallistuja voi huoletta yrittää parhaansa, sekä nauttia liikunnan mukanaan tuomista positiivisista vaikutuksista. Hyvinvointipäivien sisällöt on suunniteltu siten, että jokaiselle löytyy tekemistä liikuntataustasta ja fyysisestä kunnosta riippumatta.

Liikunnasta voi nauttia yksin, mutta hyvässä porukassa se on vielä mukavampaa!

Hyvinvointipäivänä sinun on mahdollista tutustua paremmin työtovereihisi ja verkostoitua muihin lähialueesi yrittäjiin, samalla yhdessä liikkuen ja omaa hyvinvointia parantaen. Hyvinvointipäivänä ohjaajinasi toimivat naisten superpesisjoukkueen pelaajat ja taustahenkilöt, joten sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan myös heihin päivän aikana.

Voit valita valmiista hyvinvointipaketeistamme itsellesi tai työporukallesi mieluisen. Yli kymmenen hengen yrityksille tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä yrityksen tarpeisiin sopivan TyKy-päivän.

Lisätietoa paketeista:

Hyvinvointipaketti 1

Hyvinvointipaketti 2

Tyky -päivä

 

KYSY LISÄÄ HYVINVOINTITIIMILTÄMME!

e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.         puh:  0409320325