Kempeleen naisten joukkue valmiina uuteen kauteen

Pesäpallopiireissä moni sai yllättyä, kun Kempeleen Kirin naisten Superpesisjoukkue eteni kauden 2017 päätteeksi mitaliotteluihin. Joukkue sijoittui runkosarjassa sijalle 6. Ylemmän jatkosarjan ottelut antoivat ennusmerkkejä tulevasta. Viimeistään 16 perättäistä mitali kahmineen Jyväskylän Kirittärien pudottaminen puolivälierävaiheessa toi esiin joukkueen todellisen potentiaalin.

Lue lisää

ACON polkuauto mestari on Juhani Ojala

ACON-polkuautokisa on myös saatu päätökseensä. Kesän aikana järjestettiin kaikissa Kekin Naisten Superpesiksen kotiotteluissa Acon kilpailu. Kilpailussa oli tarkoitus ajaa 2 kertaa merkatulla radalla mahdollisimman samalla ajalla. Voittaja oli se, jonka 2 aikaa olivat lähimpinä toisiaan.

Lue lisää

ACON Polkuautokisa 2017

Näin on polkaistu käyntiin ACONin sponsoroima polkuautokisa. Laguunilla 12.5 ajetun kilpailun voittaja oli Ilmari Kustula aikaerolla 0,35s. Kilpailussa ajaja kiertää 2 kertaa saman radan ja tarkoitus on saada sama aika molemmille ajoille. Kisan voittaja on, kenellä on pienin aikaero näiden kahden kierroksen ajoilla. Naisten kotipelikilpailun voittaja saa palkinnokseen ACON -lippiksen. Katso kilpailuvideo tästä.    ...

Lue lisää

Pelaajaesittelyiden viimeinen viikko polkaistu käyntiin hulvattoman Heta Rautiaisen kanssa

"Ihan hauskaa kekkulointiahan tuo oli, tsemppiä vaan editoijalle"

Se on jälleen uusi viikko polkaistu käyntiin, joten luvassa tietenkin uusia pelaajaesittelyitä! Viikon alku mennäänkin Tohmajärven oman tytön eli Heta Rautiaisen seurassa!

Heta on varsinainen moniosaaja ja ulkokentällä Rautsi hallitsee paikan kuin paikan. Lukkarin pesti taitaakin olla tällä erää ainoa, josta Hetalla ei pelikokemusta (vielä) löydy. Monipuolisuudesta kertoo myös Hetan harrastuneisuus, ja lapsuudessaan mm. tennistä,ratsastusta sekä kanteleen soittoa harrastanut Rane on aloittanut tänä talvena uuden harrastuksen, ultimaten.

Lue lisää

Piristystä perjantaihin - Sarita Heikkisen videopäiväkirja saa hymyn huulille!

"Kuvaaminen oli aika haastavaa ihan käytännön syistä. En osannut pitää videokameraa kovinkaan taitavasti kädessäni ja välillä sormi näkyi jossain kulmassa. Yritän saada Snapchatin puolella parempaa kuvaa!"

Ei niillä kuvakulmilla niin väliä, jos on kyseessä hyvä tarinankertoja, kuten Sarita Heikkinen! Tämä joukkueen kokenein peluri tunnetaan analyyttisenä mailataiturina, joka omaa hurtin huumorintajun. Saken arki koostuu tällä hetkellä töistä, kahden joukkueen treeneistä sekä karvaisen perheenjäsenen kanssa touhuamisesta. 

Lue lisää