Tuoreimmassa Kekin Kanssa -jaksossa ollaan aina aurinkoisen Iiris Puskalan seurassa

"Välillä oli ihan hauskaa ja välillä taas kamera tuntui taakalta"

Pattijoelta lähtöisin oleva Iiris Puskala muutti syksyllä lääkäriopintojensa perässä Ouluun ja Kekin Kanssa -jaksossa pääsemme näkemään, millaista arkea tämä pesäpalloileva opiskelija Oulussa viettää. Videolla Iiris kertoo muun muassa omista harrastuksistaan, viettää vuosipäivää ja tarjoaa vinkkejä mm. siihen, miten luennot saa sujumaan joutuisammin.

Lue lisää

Kekin Kanssa -videosarjan seuraavan jakson tähtenä tuikkii Essi Kesti

"Alussa oli vaikiaa, mutta loppua kohti alko jo sujumaan"

Essi Kesti otti videokameran mukaansa kahdeksi päiväksi ja seuraavassa Kekin Kanssa -jaksossa pääsemme seuraamaan, millaista kevään kirjoituksiin valmistautuvan abiturientin arki on. Essi povaa itsestään joukkueen sakkokuningatarta ja videolta selviää, säästyykö Essi sakoilta tällä kertaa?

Antaa Essi Kestin valloittaa meidät hymyllään!

Lue lisää

Pelaajaesittelyt jatkuvat - urheilulukiolaisen arkea esittelee Sara-Ella Kemppainen

"Kuvaaminen ei tainnu olla ihan mun juttu, mutta tulipahan kokeiltua!"

Kainuu maisemat vilahtelevat Sara-Ellan Kekin Kanssa -jaksossa, kun Sarkku tarjoilee meille maistiaisia urheilulukiolaisen arjesta Sotkamossa. Kyseessä on aika kova mimmi -rauta nousee komeasti ja luonnekin on teräksinen. Videolla Sarkku nimittäin osoittaa, että epäonnistuminen ei haittaa, vaan sen jälkeen noustaan entistä sisukkaampana yrittämään uudelleen!

Lue lisää

Kolme joukkuetta tyrkyllä lopputurnaukseen

Kempeleen Kirin naisten superpesisjoukkue matkaa tulevana lauantaina 11.2. halli-SM alkuturnaukseen Seinäjoelle. Turnauksessa vastaan asettuu Porin Pesäkarhut klo 16, sekä kotijoukkue Seinäjoen Maila-Jussit klo 18.30. Kaikki kolme joukkuetta ovat ilmoittaneet tavoitteekseen pääsyn Porissa 11.3. pelattavaan lopputurnaukseen. Lähtökohdat lauantain turnaukseen ovat näin ollen hyvin mielenkiintoiset, sillä lopputurnauspaikka avautuu vain lohkovoittajille.

Lue lisää