LAKEUDEN AUTOMAALAAMO OY JA MUNTIIMI, SAUMATONTA YHTEISPELIÄ!

Lakeuden Automaalaamo Oy ja Kempeleen Kirin Naiset ovat sopineet jo v 2012 alkaneen yhteistyön jatkamisesta uudella kahden pelikauden mittaisella sopimuksella. Yritys on ollut yksi merkittävimmistä kumppaneista koko Kempeleen Kirin Naisten Superpesisjoukkueen v. 2012 alkaneen superpesistaipaleen ajan.

Lue lisää

SOPIMUSUUTISIA

Jasmiina Juntunen,20 on sanonut pelaajasopimuksensa Kempeleen Kirin kanssa irti helmikuussa 2020. Jasmiina edusti seuraa b-tytöissä 2016-2018 ja naisten Superissa 2017-2019. Vuonna 2019 hänellä oli kaksoisedustus myös OsVa:n kanssa. Sopimus irtisanottiin hyvässä yhteishengessä. 

Kiitämme Jasmiinaa vuosista KeKi:ssä ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkossa.

SOPIMUSUUTISIA

Linnea Laatikainen 20, on purkanut pelaajasopimuksensa Kempeleen Kirin kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä. Linnea edusti kaksi vuotta Kempeleen Kirin Superpesisjoukkuetta ja vuoden Oulunsalon Vasaman ykköspesistä, farmisopimuksella.

Kiitämme Linneaa yhteisistä ajoista ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkossa.

Naisten tavoitteena pudotuspelien kotietu

Kempeleen Kirin naisten joukkueelle alkava superpesiskausi on kahdeksas. Viime kautena uudistunut ja nuorentunut joukkue on taas vuoden kokeneempi superpesiskarkeloissa. Halli SM:n alkuturnauksessa joukkue voitti Seinäjoen ja haastoi toden teolla Lapuaa. Tämä osoitti sen, että potentiaalia riittää parantamaan viime vuoden runkosarjan kahdeksatta sijaa. Joukkue onkin asettanut ensi kauden tavoitteekseen pudotuspelien kotiedun.

Lue lisää