Pelaajaesittelyiden viimeinen viikko polkaistu käyntiin hulvattoman Heta Rautiaisen kanssa

"Ihan hauskaa kekkulointiahan tuo oli, tsemppiä vaan editoijalle"

Se on jälleen uusi viikko polkaistu käyntiin, joten luvassa tietenkin uusia pelaajaesittelyitä! Viikon alku mennäänkin Tohmajärven oman tytön eli Heta Rautiaisen seurassa!

Heta on varsinainen moniosaaja ja ulkokentällä Rautsi hallitsee paikan kuin paikan. Lukkarin pesti taitaakin olla tällä erää ainoa, josta Hetalla ei pelikokemusta (vielä) löydy. Monipuolisuudesta kertoo myös Hetan harrastuneisuus, ja lapsuudessaan mm. tennistä,ratsastusta sekä kanteleen soittoa harrastanut Rane on aloittanut tänä talvena uuden harrastuksen, ultimaten.

Lue lisää

Piristystä perjantaihin - Sarita Heikkisen videopäiväkirja saa hymyn huulille!

"Kuvaaminen oli aika haastavaa ihan käytännön syistä. En osannut pitää videokameraa kovinkaan taitavasti kädessäni ja välillä sormi näkyi jossain kulmassa. Yritän saada Snapchatin puolella parempaa kuvaa!"

Ei niillä kuvakulmilla niin väliä, jos on kyseessä hyvä tarinankertoja, kuten Sarita Heikkinen! Tämä joukkueen kokenein peluri tunnetaan analyyttisenä mailataiturina, joka omaa hurtin huumorintajun. Saken arki koostuu tällä hetkellä töistä, kahden joukkueen treeneistä sekä karvaisen perheenjäsenen kanssa touhuamisesta. 

Lue lisää

Pelaajaesittelyssä joukkueen kuopus - Tiia Valtanen!

”Ajattelin että oisin ollu hyvä tuossa, mutta se oliki paljon haastavampaa kuin kuvittelin”

Seuraavaksi esittelyvuorossa on kylmähermoinen mailataiturimme, joukkueemme kuopus Tiia Valtanen! Kekin Kanssa- jaksossa pääsemme näkemään minkälaista on vielä yläasteikäisen pesäpalloilijan arki näin talvisin. C- ja B-tytöissä, sekä naisten superpesiksessä pelaava Tiitu esittelee videolla muun muassa omaa oheisharjoitteluaan ja taitaapa kuvissa vilahtaa myös yksi Tiitun innokkaimmista opiskelukavereistakin!

Lue lisää

Seuraavana esittelyvuoron saa joukkueen aktiivinen puuhanainen - Linda Kukkohovi

"Tykkään värkätä ja näpertää kaikkea ihmeellistä, varsinkin kun tekemiseen liittyy elektroniikka tai askartelu, joten tämä kuvaaminen sopi siihen kategoriaan loistavasti!"

Näin kuvausfiiliksiään luonnehti Linda Kukkohovi ja samalla selvisi myös yksi Lindan lempipuuhista. Linda tunnetaankin varsinaisena puuhanaisena ja hänen kädentaitonsa ulottuvat myös keittiön puolelle, missä hän loihtii mm. maanmainioita leivonnaisia! Kekin Kanssa -jaksossa pääsemme tutustumaan lisää tämän aktiivisen fysioterapeutin arkeen ja esimerkiksi piipahtamaan Lindan työpaikalla. Entäs mitä urheilumuotoa Linda mahtaa suosia näin talvella?

Lue lisää

Auringon kanssa kilpaa hymyilevä Henna Tähtilä esittelyssä tässä Kekin Kanssa -jaksossa

"Kuvaaminen oli aika hankalaa, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna oli ihan positiivinen kokemus. Kuvaamisesta ei tainnu kuitenkaan tulla mun uutta harrastusta."

Tämä raahelaislähtöinen peluri tunnetaan joukkueessa kovana ja tunnollisena harjoittelijana. Talvikauden hallipelit osoittivat treenien tuottaneen tulosta, sillä Henttu kulki pesän välejä varsin liukkaasti. Tässä Kekin Kanssa -videolla nähdään otteita aktiivisen Hentun arjesta, johon sisältyy treenien lisäksi koulua ja töitä. Ja ehtiipä Henna viettää aikaa ystävienkin kanssa!

Lue lisää