IIDAN PALUU PELIKENTILLE TÄYDENTÄÄ MUNTIIMIN

Iida Takalahti (o.s. Möttönen), 27, palaa pelikentille kolmen vuoden tauon jälkeen. Superpesistä Iida pelasi viimeksi kesällä 2016 Kempeleen Kirissä ja sitä ennen Rauman Ferassa neljä vuotta, josta matkaan tarttui mm. naisten sm-pronssi vuodelta 2015.

Lue lisää

TUIJA AHONEN SUPERIIN!

SOPIMUSUUTISIA: Tuija Ahonen, 18, nousee maineikkaasta Kempeleen Kirin b-tyttöjoukkueesta naisten Superiin. Tuija tunnetaan voitontahtoisena ja periksiantamattomana taistelijana, jolla on aina viimeinen sana sanottavanaan, ainakin pelikentillä!

Lue lisää

NEA LOTVONEN MUNTIIMIIN!

Nea Lotvonen,18, on tehnyt pelaajasopimuksen Kempeleen Kirin kanssa. Nea siirtyy muntiimiin Muhokselta, jossa hän edusti päättyneellä kaudella b-tyttöjä. Myös itä-länsi-edustus löytyy kuluneelta kesältä.

- Haluan kehittyä urallani ja koen, että Kempeleen Kirissä minulla on siihen parhaat mahdollisuudet. Odotankin todella innolla jo tulevaa kautta muntiimissä, hihkuu Nea.

SENNI KORHONEN MUNTIIMIIN!

Senni Korhonen,18, on tehnyt pelaajasopimuksen Kempeleen Kirin kanssa. Senni siirtyy muntiimiin Tampereelta, jossa hän pelasi kaksi edellistä kautta. Alunperin Senni on Janakkalan Janan kasvatteja.

- Tahdon ottaa urallani uuden askeleen, ja Keki on siihen hyvä ratkaisu. Hyvillä ja odottavaisilla mielin siirryn Kekiin. Iso päätös, joka oli lopulta helppo tehdä. Päätöstä helpotti se, että minulla on hyvä kuva seuran toiminnasta ja hengestä. Talven matkustaminen Sotkamosta vähenee myös huomattavasti, joten odotan ensi vuotta ja uutta joukkuetta innolla! kuvailee Senni tuntojaan.