Kirin F-poika joukkueen kuulumisia

Kirin nuorin poikajoukkue odottaa jo vesi kielellä pelikauden alkamista 2016. Ari Roppolan valmentamalle joukkueelle pitkä talvi on ollut suurimmalle osalle pelaajista ensimmäinen seuratoiminnassa. Osalla pelaajista on luonnollisesti muitakin harrastuksia, mikä on hieno asia. Joukkue on kokoontunut kahdesti viikossa yhteisharjoituksiin. Harjoittelu on ollut monipuolista liikkumisvalmiuksia ja lajin ominaisuuksia kehittäen. Voimistelu, eri heitto- ja juoksuleikit sekä pallopelit olivat alkutalven painopistealueet saliharjoittelussa. Myös pesäpallossa tarvittavaa havainnointi- ja reagointikykyä on kehitetty monilla eri harjoitteilla. Kevään lähestyessä on lajiharjoittelua lisätty ja päästy pelaamaan pallohallin viheriöllä harjoituspelejä. Kummipelaajat miesten superpesisjoukkueesta ovat myös käyneet harjoituksissa neuvomassa ja näyttämässä taitojaan pikkujunnuille. Voittamisen riemu ja tappiosta seurannut pettymys ovat tärkeitä koettavia tunteita ja yhdessä käsiteltäviä asioita tässä iässä.

Lajiin tutustuminen on onnistunut tulokkailla hyvin ja kesällä on tarkoitus jatkaa ihastumisvaiheeseen, jossa uusi harrastustarjoaa onnistumisia ja ilon hetkiä koko kesäksi. Joukkue osallistuu kahdella joukkueella toukokuussa alkavaan aluesarjaan ja kesäkuussa pidettävälle alueleirille. Pelitapahtumat pitävät ainakin alkuunsa monenlaisia kommelluksia. Tavoitteena on ennen kaikkea oppia tämän mahtavan monipuolisen lajin pelitaitoja ja joukkuepelaamisen lainalaisuuksia. Meidän vanhempien tehtävä on luoda positiivinen ja kannustava ilmapiiri kentän laidalle.

Kausi tullaan aloittamaan 19 pelaajan voimin. Mukaan mahtuu vielä uusiakin pelaajia! 

Kauden 2016 joukkueessa pelaavat seuraavat pojat:

Hakala Paavo, Harjula Linus, Harjula Luka, Hietajärvi Jere, Juka Joona, Juka Juuso, Karhunen Eemil, karjalainen Frans, Kurttila Niilo, Luukkonen Aarno, Niskanen Eetu-Kalle, Pottala Juho, Petänen Eetu, Roppola Arttu, Roppola Veikka, Saloranta Saku, Sipilä Nuutti, Sipola Eetu ja Viinikangas Toivo.

Joukkueen toimihenkilöt:

Valmentajat: Roppola Ari (p. 040-5823364), Id Elias ja Viinikangas Tapio.

Joukkueenjohtaja: Juka Sami (p. 050-4872997)

Tilinhoitaja: Roppola Katri