Marja tuo uusia tuulia naisten harjoitteluun

Marja Myllykangas ohjaa Kirin naiset ja valmentaja Sami Lassilan pieneen saliin ja aloittaa huoltavan harjoituksen selittämällä, mitä tänään tehdään. Hänen näyttämänään liikkeet vaikuttavat hyvinkin vaivattomilta, mutta pelaajista kuulee ja näkee ettei tämä olekaan ihan niin helppoa. Alun ähinä ja puhina vaihtuu kuitenkin harjoituksen aikana hiljaiseksi keskittymiseksi. Myös kehonhuollolla voi helposti saada hien pintaan.

Marja tutustui Kempeleen Kirin naisiin vuodenvaihteessa ja on nyt joukkueen nimetty fysioterapeutti.

Lue lisää

Tahko Pihkala -mitali ansaitusti Ilkka Korpelalle

”Pyyteetön, uuttera, haluaa aina ensimmäisenä hyvää jollekin toiselle kuin itselleen, käsittämättömän määrän tehnyt hommia, pyörittää seuraa”. Näin kuvailevat KeKin pesäpalloihmiset vastikään Tahko Pihkala -mitalilla palkittua Ilkka Korpelaa.

Lue lisää

Palloiluhallihanke etenee

Kempeleen Kirin ja Ajax Sarkkirannan yhteisen Kempeleen Palloiluhalli Oy:n nykyinen vuokrahalli Kempeleen keskustassa tullaan purkamaan lähivuosina, kun Kempeleen kunta kehittää keskusta-aluetta. Hallin purkuaikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta purku-uhan ja harjoitteluolosuhteiden parantamisen vuoksi Kempeleen Palloiluhalli Oy on käynnistänyt uuden palloiluhallihankkeen viime vuoden aikana.

Lue lisää

KeKin juniorimäärät reilussa kasvussa

Kempeleen Kirin pesäpallojaosto päätti viime syksynä ryhtyä panostamaan enemmän seuran juniori- ja valmennustoimintaan. Toiseksi valmennuspäälliköksi Jarkko Kokon ohella palkattiin Kempeleestä lähtöisin oleva Mika Takalahti. Nyt tuo panostus on alkanut kantaa hedelmää. 

Lue lisää