Pesiskouluihin ilmoittautuminen on alkanut

Kempeleen Kirin suositut pesikoulut käynnistyvät jälleen toukokuussa. Pesiskoulu kestää 10 kertaa touko-kesäkuussa. Pesiskouluja pidetään tänä keväänä Kempeleessä Ylikylän koulun kentällä, Alangontien kentällä ja Linnakangastalon kentällä sekä Tupoksessa nuorisoseurantalon kentällä. Uutuutena mukana on päiväpesiskoulu Sarkkirannan pesäpallostadionin tekonurmella 5.-10.6. klo 12-14.

Lue lisää

Etsimme kumppanuuksien rakentajaa

Tekijä saa paikan!

Olemme vankan pohjan päälle rakentuva urheiluseura. Kempeleen Kirin pesäpallo liikuttaa viikoittain satoja lapsia, miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat pääsarjassa Superpesiksessä ja taloutemme on vakaalla pohjalla.

Tilanteemme on tänä päivänä hyvä, mutta haluamme tavoitella korkeammalle. Tämän takia etsimme nyt miesten Superpesisjoukkueen taustaryhmän ytimeen uutta tekijää rakentamaan ja kehittämään yhteistyökumppanuuksia sekä nykyisten että uusien kumppaneiden kanssa. Kuten tiedät, yhteistyökumppanuudet ovat kaikki kaikessa ja tähän asti olemme rakentaneet näitä suhteita talkoovoimin. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja olemme valmiita vankistamaan tiimiämme palkollisella.

Lue lisää

Marja tuo uusia tuulia naisten harjoitteluun

Marja Myllykangas ohjaa Kirin naiset ja valmentaja Sami Lassilan pieneen saliin ja aloittaa huoltavan harjoituksen selittämällä, mitä tänään tehdään. Hänen näyttämänään liikkeet vaikuttavat hyvinkin vaivattomilta, mutta pelaajista kuulee ja näkee ettei tämä olekaan ihan niin helppoa. Alun ähinä ja puhina vaihtuu kuitenkin harjoituksen aikana hiljaiseksi keskittymiseksi. Myös kehonhuollolla voi helposti saada hien pintaan.

Marja tutustui Kempeleen Kirin naisiin vuodenvaihteessa ja on nyt joukkueen nimetty fysioterapeutti.

Lue lisää

Tahko Pihkala -mitali ansaitusti Ilkka Korpelalle

”Pyyteetön, uuttera, haluaa aina ensimmäisenä hyvää jollekin toiselle kuin itselleen, käsittämättömän määrän tehnyt hommia, pyörittää seuraa”. Näin kuvailevat KeKin pesäpalloihmiset vastikään Tahko Pihkala -mitalilla palkittua Ilkka Korpelaa.

Lue lisää