Naiset:   Miehet:
KeKi NSU Facebook KeKi NSU kuvagalleria    KeKi MYP FacebookKeKi MYP kuvagalleria

Artikkelit

Naisten superpesis - joukkue

Heta Rautiainen

Lempinimi: Pirre, HettapataHeta Rautiainen
Syntymävuosi
: 1991
Ammatti: Opiskelija
Seuraa: @rautihe, rautihe

Venyy ja paukkuu huikeilla liikeradoilla, itseään onneksi loukkaamatta. Jännittäessään muuttuu vihaiseksi tuppisuuksi, mutta muutoin joukkueen humoristi. Analyyttinen ja fiksu pelaaja, jonka bravuurina on osin tahatonkin tilannekomiikka.

Lue lisää...

Anu Pulkkinen

Lempinimi: TarkkisAnu Pulkkinen
Syntymävuosi
: 1986
Ammatti: Opettaja

Fasaaneja kammoava puuhastelutoimikunnan puheenjohtaja ja bussinukkujien eliittiä. Sakkokassan yleinen hyväntekijä, joka tekee lahjoitukset edes saamatta sanktioita. Luontaista johtajuutta niin joukkueessa, kotona kuin töissäkin. 

Lue lisää...

Neea Mikkola

Lempinimi: Vielä keksimättäNeea Mikkola
Syntymävuosi: 1998
Ammatti: Kastellin urheilulukiolainen
Seuraa:

Huoleton kuopus, joka kuitenkin treenaa tarkasti, kovaa ja tosissaan. Lienee vanhempiensa tuliainen ulkomailta, sillä omistaa suomalaisittain kadehdittavan kuohkean kuontalon ja auringossa upeasti ruskettuvan ihon.

Lue lisää...

Emilia Linna

Lempinimi: EmppuEmilia Linna
Syntymävuosi
:
1998
Ammatti: Kastellin urheilulukiolainen
Seuraa:

Osoittanut tyynen päättäväisesti, ettei nuori ikä ole syy nöyristellä. Ahkera ja tunnollinen treenaaja, joka kantaa ylpeänä niin joukkueen mankan, miljoonat pelikassit kuin tarvittaessa pinkin matkustusasunkin. Ikuinen hymytyttö, josta on mahdoton olla pitämättä. 

Lue lisää...

Essi Kylli

Lempinimi: Kylli, HylliEssi Kylli
Syntymävuosi
: 1990
Ammatti: Luokanopettaja-opiskelija
Seuraa: @EssiKylli,

Leikkisä ja lempeä raketti, joka on räjähdysaltis vain suorituksissaan. Tätä nykyä huomattavasti tarkempi sanomisistaan, sillä lausahduksiensa myötä siunattu useammalla kyseenalaisella lempinimellä. Aurinkoinen ja helposti lähestyttävä biisikärpänen, josta pitävät ihan kaikki.

Lue lisää...