Naiset:   Miehet:
KeKi NSU Facebook KeKi NSU kuvagalleria    KeKi MYP FacebookKeKi MYP kuvagalleria

Artikkelit

Naisten superpesis - joukkue

Anu Pulkkinen

Anu PulkkinenLempinimi: Tarkkis
Syntymävuosi:
1986
Ammatti: Opettaja

Tuonut tullessaan aimoannoksen kilpailuhenkeä ja voitontahtoa, ja palloilulahjakkuutena syytä pitää erityisen tarkkailun alla niin jalkapallossa kuin sählyssäkin. Kauhuissaan liian tiukoista vaatteista, mutta muuten varsin napakka ja näppärä. 

Lue lisää...

Neea Mikkola

Neea Mikkola

Syntymävuosi: 1998
Ammatti: Opiskelija

Tolppalukkarinakin tunnettu joukkueen juniori, jonka kuntotestitulokset puhuvat puolestaan. Tähtää tulevaisuuden huippupelaajaksi, ja tekee kovasti töitä sen eteen. Vaarassa joutua sekä mankankantajaksi että sakkokuningattareksi.

Lue lisää...

Emilia Linna

Emilia Linna

Lempinimi: Emppu
Syntymävuosi: 1998
Ammatti: Opiskelija

Harjoituskaudella erinomaisuudellaan yllättämään päässyt nuorisokaartin jäsen. Monipuolinen pelaajaprofiili mahdollistaa nousun yhdeksi parhaimmista multipelaajista. Ulkoisesti aina viilipytty, mutta sisäisesti myllertää. Ystävällinen ja hillitty, mutta ottaa ja hoitaa oman paikkansa. 

Lue lisää...

Heta Rautiainen

Lempinimi: Pirre
Syntymävuosi: 1991  Heta Rautiainen
Ammatti: Ylioppilas
Seuraa: @rautihe

Ammattimainen ja analyyttinen suhtautuminen urheiluun jo verenperintönä. Niin pesä- kuin kuntopallotkin lähtevät kuin tykin suusta. Joukkueen piilevä musiikillinen kyky, joka tulisi näyttöjensä perusteella pärjäämään myös Putouksen sketsihahmokilpailussa.

Lue lisää...

Essi Kylli

Essi Kylli

Lempinimi: Hylli, Kylli, Mäski
Syntymävuosi: 1990
Ammatti: Luokanopeopiskelija
Seuraa: @EssiKylli

Lempeä ja lämmin luonne, jonka sisäinen pahis vielä odottelee heräämistään. Näppärästi liikkuva etukentän vartija, jonka pelinumero kasvaa hauiksen kanssa samaan tahtiin. Ulkoisesti muistuttaa söpöä Silja Linen hyljettä.

Lue lisää...