Naisten superpesis - ottelut

Kempele - Pori 10.5. - otteluraportti

 Kempeleen Kiri - Pesäkarhut Pori 1-2 (1-2, 8-3, 0-1)

Kempeleen Kiri aloitti kauden 2015 kotiottelulla Porin Pesäkarhuja vastaan. Ottelun alku oli kauden ensimmäisen ottelun luonteen mukaisesti hieman varovaista ja haparoivaa. Kempeleen osalta suurimpina kompastuskivinä varsinkin kentällemeno ja kun siinä oli onnistuttu, vaihtaminen kakkoselle. Kolmostilanteita ei jakson aikana suuremmin syntynyt kummallekaan joukkueelle ja ne vähät syntynee tilanteet käytti Pori tehokkaammin hyödyksi. Kempeleen viimeisen vuoron hyvästä takaa-ajosta huolimatta jakso porilaisille juoksuin 1-2.

Toiseen jaksoon Kempele tuli selkeästi hyökkäävämmällä asenteella ja karkasi heti kahden juoksun etumatkalle kasvattaen etumatkaa toisessa vuorossa vielä yhdellä juoksulla. Pori nousi toisen vuoron tasoittavalla vielä 3-2 tilanteeseen, mutta ei kuitenkaan pystynyt uhkaamaan Kempeleen jaksovoittoa Kempeleen tehdessä kolmannessa ja neljännessä vuorossa vielä viisi juoksua lisää. Toinen jakso siis Kempeleen Kirille juoksuin 8-3.

Viime vuoden malliin yleisö sai nauttia jännittävästä ottelusta koko rahan edestä ja ratkaisua lähdettiin hakemaan supervuorosta. Kempeleen aloitus supervuorossa ei ollut ihan toisen jakson tasolla ja kotijoukkue jäi ilman juoksuja. Tasoittavalle tullessaan Pori teki ottelun voittoon tarvittavan yhden juoksun ja pisteet siis Poriin 1-2.

Kempeleen Kirin osalta sarja-avaukseen voidaan olla kuitenkin tyytyväisiä. Alun pienen kangertelun jälkeen peli toimi hyvin ja pistetili on auki. Järjestäjän puolelta ilonaiheeksi nousi myös ottelun yleisömäärä 677, mikä oli selkeästi naisten Superpesiksen avauskierroksen suurin yleisömäärä.

Ottelussa parhaina palkittiin Kempeleestä 1. palkinnolla Sarita Heikkinen ja 2. palkinnolla Linda Kukkohovi. Porin palkitut 1. palkinto Carita Toiviainen ja 2. palkinto Eveliina Kesti.

Kempele - Pori 10.5.2015

 

 

Pronssiottelut Kempele - Pori

Kolmen niukan välierätappion jälkeen Kempeleen naisten kausi huipentuu viikonloppuna alkavilla pronssipeleillä, joissa vastaan asettuu Porin Pesäkarhut. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet tiukan väännön jälkeen Pesäkarhujen voittoon, Porissa supervuoroparissa ja Kempeleessä vasta neljännessä kotiutuslyöntikisassa. Samalla linjalla jatketaan todennäköisesti myös viikonloppuna, eikä voittaminen tule olemaan kummallekaan helppoa.

Lue lisää...

Otteluennakko 1. välierästä Kirittäret - Kempele

Kempeleen seurahistorian ensimmäiset välierät naisten superpesiksessä alkavat keskiviikkona vieraspelillä Jyväskylässä. Vastassa on runkosarjan toisen sijan napannut Kirittäret. Molemmat joukkueet voittivat puolivälieräsarjansa suoraan kolmella voitolla, Jyväskylä kaatamalla MansenRäpsän ja Kempele Viinijärven. Suorat kolme voittoa takasivat myös molemmille joukkueille yli viikon tauon peleistä, jonka aikana elokuun alun peliruuhkasta on varmasti toivuttu ja pelikuviot ehditty hioa harjoituksissa.

Lue lisää...

KeKin naiset välieriin!

Kempeleen naisjoukkue teki tiistaina seurahistoriaa lunastamalla ensimmäistä kertaa paikkansa naisten superpesiksen välierissä. Viinijärvellä napattu 0-1 voitto takasi, että pelit jatkuvat vielä pitkälle syksyyn.

Lue lisää...

Naisilla voitokas viikonloppu

Kempeleen naisjoukkueen puolivälierät alkoivat toivotulla tavalla, kun joukkue onnistui puristamaan sekä lauantaina että sunnuntaina tärkeät voitot Viinijärvestä.

16.8. Viinijärvi – Kempele (1-0, 3-1, 0-1)

Puolivälierien ensimmäinen jakso sujui molempien joukkueiden osalta vähäjuoksuisesti. Tasaisessa 0-0 tilanteessa mentiinkin kolmanteen vuoroon asti, jolloin Viinijärvi karkasi 1-0 johtoon. Kempeleen hyvästä vaihtopelistä ja useasta kolmostilanteesta huolimatta ei kavennusjuoksuja syntynyt, joten jakso kirjattiin Viinijärvelle.

Lue lisää...