Naisten superpesis - ottelut

Otteluennakko Pesäkarhut - Kempele

 

Keskiviikkona Kempeleen Kiri matkaa Poriin Pesäkarhujen vieraaksi. Edellinen kohtaaminen toukokuussa oli tiukkaakin tiukempi taisto, joka ratkesi vasta kotiutuslyöntikilpailussa porilaisten eduksi. Tämän jälkeen paljon on tapahtunut ja tällä hetkellä Porin sijoitus sarjataulukossa on neljäs Kempeleen ollessa kaksi pistettä alempana sijalla seitsemän.

Lue lisää...

Otteluraportti Lapua - Kempele

Huikean 970 henkisen yleisön edessä pelattu hyväntekeväisyysottelu päättyi Lapuan puhtaaseen 2-0 (2-0, 3-0) voittoon. Helpolla ei kotijoukkue kuitenkaan päässyt, ja Kempele voikin olla tyytyväinen erityisesti ulkopeliinsä. Kolmostilanteetkin jakautuivat joukkueiden välillä lähes tasan 11-9, joten pelin ratkaisijana voidaankin pitää Lapuan parempia kotiutuslyöntejä, joista vastasivat Enni Kylä-Kause (2/0), Maija Kaappola (2/0) ja Sarita Heikkinen (1/0).

Lue lisää...

Otteluennakko Lapua - Kempele

Kempele on pelannut kolme viimeisintä peliä kotikentällään ja ennen Itä-Länsi – viikonloppua on aika pakata pelikassit ja suunnata vieraspelimatkalle. Sarjataulukon selkeää piikkipaikkaa pitävä Lapua on ollut kotikentällään voittamaton ja ainoa särö voittosarakkeeseen tuli juhannuksen jälkeen Jyväskylässä koetun tappion jäljiltä. Kempeleellä on viime viikolta alla tappio Kirittäriltä ja puhdas voitto Roihusta

Lue lisää...

Otteluraportti Kempele - Roihu

Kempeleen Kiri – Roihu 2-0 (5-0, 3-2)

Hutunkeiton voittaja: Jenni Jussila, Kempeleen Kiri

I jakso
Ensimmäinen jakso alkoi Kempeleen sisävuorolla, jossa kotijoukkue sai vaihtajien upean mailatyöskentelyn ansiosta rakennettua heti kolmostilanteen. Roihun ulkokenttä toimi kuitenkin tehokkaasti, eikä ensimmäisessä vuorossa nähty lainkaan juoksuja. Sama kaava toistui myös toisessa vuoroparissa, ja vasta kolmannella sisävuorollaan Kempele sai avattua juoksuhanansa Heta Rautiaisen kotiuttaessa Jenni Jussilan. Seuraavaksi vuorossa olikin joukkueen vikkeläkinttuisimpien vuoro näyttää kotiuttamisen mallia, ja seuraavat juoksut syntyivätkin Anu Pulkkisen, Essi Kyllin ja Jenni Jussilan lyöminä. Kolmannen sisävuoron lopussa Terhi Pesonen kaunisteli lukemat vielä 5-0:n, ja tiivis ulkopeli takasi kotijoukkueelle selkeän jaksovoiton.

Lue lisää...

Otteluraportti Kempele - Viinijärvi

Aurinkoisesta kelistä huolimatta Kempeleen ja Viinijärven välinen kamppailu ei näyttäytynyt sisäpeli-ilotteluna sunnuntaisessa illassa. Viinijärvi vei voitontahdollaan molemmat jaksot yhden juoksun erolla, ja nousi hankkimansa kolmen pisteen turvin sarjataulukossa komeasti ohi Kempeleen.

Lue lisää...