Naisten superpesis - ottelut

KeKin naiset välieriin!

Kempeleen naisjoukkue teki tiistaina seurahistoriaa lunastamalla ensimmäistä kertaa paikkansa naisten superpesiksen välierissä. Viinijärvellä napattu 0-1 voitto takasi, että pelit jatkuvat vielä pitkälle syksyyn.

Lue lisää...

Naisilla voitokas viikonloppu

Kempeleen naisjoukkueen puolivälierät alkoivat toivotulla tavalla, kun joukkue onnistui puristamaan sekä lauantaina että sunnuntaina tärkeät voitot Viinijärvestä.

16.8. Viinijärvi – Kempele (1-0, 3-1, 0-1)

Puolivälierien ensimmäinen jakso sujui molempien joukkueiden osalta vähäjuoksuisesti. Tasaisessa 0-0 tilanteessa mentiinkin kolmanteen vuoroon asti, jolloin Viinijärvi karkasi 1-0 johtoon. Kempeleen hyvästä vaihtopelistä ja useasta kolmostilanteesta huolimatta ei kavennusjuoksuja syntynyt, joten jakso kirjattiin Viinijärvelle.

Lue lisää...

Raportti Kempele - Viinijärvi

Runkosarja päättyi eilen Kempeleen ja Viinijärven välisellä ottelulla, jossa mentiin tuttuun tapaan supervuoropariin asti. Viinijärvi varmisti ensimmäiseltä jaksolta nappaamansa pisteen turvin runkosarjan neljännen sijan, kun taas Kempele nousi kahden pisteen avulla Porin Pesäkarhujen ohi viidennelle sijalle. Samalla tämä tarkoittaa, että neljä runkosarjan kohtaamista eivät Kempeleelle ja Viinijärvelle riittäneet, vaan joukkueet pelaavat vastakkain myös viikonloppuna alkavissa puolivälierissä.

Lue lisää...

Ennakko Kempele - Viinijärvi

Keskiviikon kotiottelussa Kempele kohtaa Viinijärven jo neljättä kertaa tällä kaudella. Aiemmista kohtaamisista Kempele on voittanut kaksi ja Viinijärvi yhden – tosin peleissä jaetut pisteet ovat jakautuneet tasan 4-4 keskinäisissä otteluissa. Tavanomaisesta poiketen kaikki kolme tähänastista kohtaamista ovat päättyneet vierasjoukkueen voittoon, mikä tekee myös huomisesta ottelusta entistä mielenkiintoisemman. Panokset pelissä ovat kovat, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä saadakseen tärkeän kotiedun lähestyvissä puolivälierissä.

Lue lisää...

Peliraportti Vihti - Kempele

Pitkälle kotimatkalle Vihdistä lähdettiin jälleen kerran kahden pisteen kera. Ensimmäisen jakson vauhti-ilottelu muuttui pienten, mutta merkittävien ulkopelivirheiden sävyttämäksi toiseksi jaksoksi.

Lue lisää...